Přejít k hlavnímu obsahu

Swedish Housemafia míří k RAGE-Gaming

7. 9. 2010 | 22:47 Counter Strike 1.6
Organizace RAGE-Gaming přebrala pod svá křídla tým okolo Faruka "pita" Pity, kteří se doposud na scéně pohybovali pod jménem Swedish Housemafia.Tento tým byl sestaven teprve nedávno a vše do pohybu uvedl bývalý kapitán Meet Your Makers a bosenský reprezentant, Faruk "pita" Pita. Prvně se zamýšlelo, že tým bude hrát pod patronátem rusko-švédské organizace Begrip, bohužel pro hráče nakonec vše padlo a hráči byli donuceni hrát chvíli pod výše uvedeným jménem.
Výchozí obrázek

Organizace RAGE-Gaming přebrala pod svá křídla tým okolo Faruka "pita" Pity, kteří se doposud na scéně pohybovali pod jménem Swedish Housemafia.

Tento tým byl sestaven teprve nedávno a vše do pohybu uvedl bývalý kapitán Meet Your Makers a bosenský reprezentant, Faruk "pita" Pita. Prvně se zamýšlelo, že tým bude hrát pod patronátem rusko-švédské organizace Begrip, bohužel pro hráče nakonec vše padlo a hráči byli donuceni hrát chvíli pod výše uvedeným jménem.

Ještě před zápasem s dánskou dakarmou se ale tým domluvil na spoluráci s nizozemskou organizací RAGE-Gaming. Zároveň se potvrdilo, že s týmem nadále nebude hrát ani Marcus "zet" Sundström, který měl zaskakovat v soutěži ESL Pro Series. Kapitán Faruk Pita se vyjádřil následovně, "Je skvělé zase být v opravdové eSport organizaci. Doufáme, že nám začne svítat na světlé časy a díky podpoře Rage Gaming se budeme snažit atakovat přední světovou špičku (zase). Chci za celý tým poděkovat všem fanouškům a hlavně pak manažerům, kteří nám fandí."

Sestava RAGE-Gaming

{#Bosna a Hercegovina} Faruk "pita" Pita
{#Švédsko} Jonathan "lidde" Lindgren
{#Švédsko} Markus "pronax" Walsteen
{#Švédsko} Samuel "Zyppe" Martinson
{#Švédsko} Danny "pop" Oldenburg

Zdroj: HLTV
Štítky: Švédsko