Přejít k hlavnímu obsahu

wCrea propouští svou sekci

8. 9. 2010 | 22:07 Counter Strike 1.6
Francouzská organizace wCrea dnes oficiálně propustila svou stávající dánskou sekci okolo Jacka "wazorN" Henriksena.Je to jen měsíc a čtyři dny navrch, co se mohla francouzská organizace wCrea pyšnit dánskými reprezentanty a velvyslanci na nadcházejícím World Cyber Games 2010. Bohužel se ale manažeři rozhodli přestat tuto sestavu nadále podporovat a ukončují veškerou spolupráci.
Výchozí obrázek

Francouzská organizace wCrea dnes oficiálně propustila svou stávající dánskou sekci okolo Jacka "wazorN" Henriksena.

Je to jen měsíc a čtyři dny navrch, co se mohla francouzská organizace wCrea pyšnit dánskými reprezentanty a velvyslanci na nadcházejícím World Cyber Games 2010. Bohužel se ale manažeři rozhodli přestat tuto sestavu nadále podporovat a ukončují veškerou spolupráci.

Hlavní příčinou, která dala této situaci vzniknout, je ta, že Dánové vlastně nebudou reprezentovat organizaci wCrea, ale Dánsko. Zde narážíme opět na jediný problém, který sužuje celé WCG, tedy nemožnost propagace svého týmu, zaměstnavatele a všech sponzorů.

Organizace se sice obrátila na pořadatele grandfinále, které se letos koná v Los Angeles, jestli by mohl dánský výběr hrát pod tagem wCrea, ti ale tento krok razantně odmítli. Navíc hráči se u organizátorů dánské WCG kvalifikace snažili doprosit, aby byla proplacena cesta i jejich trenérovi, ovšem ani zde nebylo vyřknuto ano. Hráči se tedy obrátili na manažery, ti šli ale příkladem dánských organizátorů a po různých debatách vše vyústilo ve vyhazov dánské sekce.

Trenér dánské pětky, Marc "MarcK" Kjærgaard se k této situaci vyslovil následovně, "Naší největší prioritou je teď účast na World Cyber Games, proto doufáme, že najdeme organizaci, která nás podpoří ve všech směrech."

Hráči se vrací ke svému starému názvu p00nhandlers.

Sestava p00nhandlers

{#Dánsko} Timm "ArcadioN" Henriksen
{#Dánsko} Jack "wazorN" Henriksen
{#Dánsko} Finn "karrigan" Andersen
{#Dánsko} Michael "Friis" Friis
{#Dánsko} Morten "suraNga" Jensen

Zdroj: HLTV