Přejít k hlavnímu obsahu

USSR končí, Iron Will formuje

8. 9. 2010 | 22:42 Counter Strike 1.6
V Rusku došlo k pořádné obměně. Přední tým zvaný USSR ukončil veškerou činnost týkající se CS 1.6. Hráči se totiž rozhodli přestoupit do týmu Iron Will, kde začne opět nanovo i ruské legendární duo LeX-F_1N.Sekce týmu USSR se objevila na nedávném ASUS Summer 2010 v Kyjevě, kde skončili třetí ve druhé skupinové fázi za domácím týmem Arena a pozdějšími vítězi, švédskými Lions. Z úspěšné pětky nakonec odešlo hned trio hráčů, které dostalo pozvánku od Alexeye "LeX" Kolesnika sestavit nový tým v barvách konkurenčních Iron Will.
Výchozí obrázek

V Rusku došlo k pořádné obměně. Přední tým zvaný USSR ukončil veškerou činnost týkající se CS 1.6. Hráči se totiž rozhodli přestoupit do týmu Iron Will, kde začne opět nanovo i ruské legendární duo LeX-F_1N.

Sekce týmu USSR se objevila na nedávném ASUS Summer 2010 v Kyjevě, kde skončili třetí ve druhé skupinové fázi za domácím týmem Arena a pozdějšími vítězi, švédskými Lions. Z úspěšné pětky nakonec odešlo hned trio hráčů, které dostalo pozvánku od Alexeye "LeX" Kolesnika sestavit nový tým v barvách konkurenčních Iron Will.

Tento kvartet doplní bývalá stár týmu forZe a Virtus.pro, Johan "F_1N" Kochugov, který kývl na nabídku svého bývalého parťáka.

Sestava Iron Will

{#Ruská federace} Anton "mash" Petrov
{#Ruská federace} Artem "Fierce" Ivanov
{#Ruská federace} Alan "Fly" Temirov
{#Ruská federace} Alexey "LeX" Kolesnikov
{#Ruská federace} Johan "F_1N" Kochugov

Zbytek ex-USSR

{#Ruská federace} Sergey "hally" Shawano
{#Ruská federace} Nicholas "mNR" Kirpichev

Zdroj: HLTV