Přejít k hlavnímu obsahu

Mortal Team Work se zúčastní DSRack

8. 9. 2010 | 23:32 Counter Strike 1.6
Dánští Mortal Team Work a švédští Stockholm Angels rozšiřují seznam týmů, kteří se zúčastní největší dánské LAN akce, DSRack 2010.Hlavní město Kodaň se koncem října rozzáří světlem profesionálních hvězd, které se do Dánska sjedou kvůli největší dánské akci tohoto roku. Turnaj DSRack kromě hráčů v CS:Source přivítá i nejlepší evropské týmy ve hře CS 1.6.O pětadvacet tisíc eur se poperou jen ti nejlepší a kromě takových Mortal Team Work dorazí i Frag eXectors z Polska, švédští Lions nebo britští Dignitas.
Výchozí obrázek

Dánští Mortal Team Work a švédští Stockholm Angels rozšiřují seznam týmů, kteří se zúčastní největší dánské LAN akce, DSRack 2010.

Hlavní město Kodaň se koncem října rozzáří světlem profesionálních hvězd, které se do Dánska sjedou kvůli největší dánské akci tohoto roku. Turnaj DSRack kromě hráčů v CS:Source přivítá i nejlepší evropské týmy ve hře CS 1.6.

O pětadvacet tisíc eur se poperou jen ti nejlepší a kromě takových Mortal Team Work dorazí i Frag eXectors z Polska, švédští Lions nebo britští Dignitas.

Seznam účastníků

{#Ruská federace} Meet Your Makers{#Polsko} Frag eXectors{#Dánsko} Mortal Team Work
{#Švédsko} Lions{#Dánsko} teamteam{#Dánsko} p00nhandlers
{#Švédsko} Gamingplace.se{#Dánsko} NoProblem!{#Švédsko} RAGE
{#Finsko} Playzone.fi{#Švédsko} Playzone.se{#Švédsko} ICSU
{#Finsko} Power Gaming{#Dánsko} DSRack{#Švédsko} Stockholm Angels
{#Velká británie} Dignitas  

Turnaj DSRack se koná ve dnech 18. - 24. října v hlavním dánském městě, v Kodani. Už nyní mají organizátoři přislíbenou účast předních evropských celků a my fanoušci se tak můžeme těšit na opravdu skvělý turnaj.

Zdroj: fragbite