Přejít k hlavnímu obsahu

IEM5 SVK: Defeaters vítězí!

9. 9. 2010 | 20:00 Counter Strike 1.6
Nejen české týmy mají napilno, přední slovenské týmy se už zítra začnou rvát o jediný spot pro nadcházející pátý ročník Intel Extreme Masters.
Výchozí obrázek

Nejen české týmy mají napilno, přední slovenské týmy se už zítra začnou rvát o jediný spot pro nadcházející pátý ročník Intel Extreme Masters.

UPDATE 9.9. 2010 21:50 Slovenští Defeaters se stávají vítězi slovenské Intel Extreme Masters kvalifikace a postupují do prvního kvalifikačního kola. Ve finále turnaje porazili tým Fofos Gaming až na druhé mapě, když se jim nepovedl vstup do zápasu na mapě de_tuscan. Silnou stránkou DFS je ale hra s AWM a mapa de_train je pro tuto zbraň jako ušitá. Hráči GuardiaN a skreqone dotáhli svůj tým tam, kam po zásluze patří. Vítězům gratulujeme!

UPDATE 9.9 2010 20:00 Fofos Gaming po špatném začátku na mapě de_train otáčí vývoj zápasu a postupují do grandfinále, kde se utkají s vítězi WB, týmem DEFEATERS. Zápas by se měl odehrát každou chvíli.

UPDATE 9.9. 2010 0:27 Do finále LB se nakonec dostali hráči Fofos Gaming. Ti se zítra od 19:00 střetnou s týmem iMPEX Gaming. Vítěz pak nastoupí v grandfinále proti největšímu favoritu turnaje, celku DEFEATERS. Nezapomeňte zabrouzdat do našich sázek!

UPDATE 6.9. 2010 1:26 Slovenský favorit, tým Defeaters, se dostal do finále WB slovenské Intel Extreme Masters kvalifikace. Ve finále horního pavouka tento tým porazil své jediné velké konkurenty v podobě iMPEX Gaming jednoznačně 16-1.

IEM5 SVK Grandfinále
SemifináleFináleVítěz
mapamapa 
 
{#Slovenská Republika} Defeaters--   
 Vítězové WB
 {#Slovenská Republika} Defeaters2 
 --   
    {#Slovenská Republika} Defeaters
{#Slovenská Republika} iMPEX Gaming13  Vítěz
 Sázky {#Slovenská Republika} Fofos Gaming
1 
{#Slovenská Republika} Fofos Gaming
16   
 

DEFEATERS, Fighters Quild, Fofos Gaming a iMPEX Gaming; všechny tyto týmy budou bojovat o jediný spot v QR1, který slovenská kvalifikace zaručuje. Zarážející je, že se admini turnaje rozhodli udělat tuto akci pouze pro šestnáct týmů, kteří se přihlásí co nejdříve. Na toto téma se docela dost diskutovalo, ovšem nic se nevyřešilo. Můžeme tak pouze smutnit, neboť neuvidíme v akci nejnovější sekci týmu Authority Gaming.

Pavouka pro horní a dolní část play off naleznete na jako podstránku tohoto článku.

Tak co máte své favority? Všechny zápasy mají předběžně datum zítřek 18:00. Sledujte ale stránky PLAYzone.cz, kde vám přineseme nejnovější informace.