Přejít k hlavnímu obsahu

Alchemists se vrací

10. 9. 2010 | 00:29 Counter Strike 1.6
Norský tým Alchemists se vrací z neaktivity a vytváří nový konkurence schopný tým.Z originální sestavy Alchimistů zůstalo pouze duo Gunnar "zEn" Eng a Anders "bJERKE" Bjerke. Zbytek hráčů jsme mohli nějaký čas vídat v organizaci Lions, odkud ale minulý měsíc odešli ke konkurenčním Online Kingdom.K této dvojici se připojí bývalý hráč 4Kings a jeden z nejlepších norských hráčů Jon Thomas "DaY" Rudstrøm, dále pak Kristian "KORN" Hokland, který naposledy oblékal dres původních Online Kingdom a z konkurenčních Deathwish přechází Kenneth "REASTEN" Kristiansen.
Výchozí obrázek

Norský tým Alchemists se vrací z neaktivity a vytváří nový konkurence schopný tým.

Z originální sestavy Alchimistů zůstalo pouze duo Gunnar "zEn" Eng a Anders "bJERKE" Bjerke. Zbytek hráčů jsme mohli nějaký čas vídat v organizaci Lions, odkud ale minulý měsíc odešli ke konkurenčním Online Kingdom.

K této dvojici se připojí bývalý hráč 4Kings a jeden z nejlepších norských hráčů Jon Thomas "DaY" Rudstrøm, dále pak Kristian "KORN" Hokland, který naposledy oblékal dres původních Online Kingdom a z konkurenčních Deathwish přechází Kenneth "REASTEN" Kristiansen.

Sestava Alchemists

{#Norsko} Gunnar "zEn" Eng
{#Norsko} Anders "bJERKE" Bjerke
{#Norsko} Jon Thomas "DaY" Rudstrøm
{#Norsko} Kristian "KORN" Hokland
{#Norsko} Kenneth "REASTEN" Kristiansen

"Alchimisti" se zúčastní říjnového turnaje DSRack a prozatím se budou poohlížet po organizaci, která by jim zajistila veškerou podporu.

Zdroj: HLTV
Štítky: Norsko, Alchemists