Přejít k hlavnímu obsahu

DSRack LAN #3: Špička bude bojovat o 500 tisíc

11. 9. 2010 | 18:36 Counter Strike 1.6
Dánská DSRack již zná většinu účastníků a nejen oni teď musí plesat radostí. Finanční dotace, která bude tento turnaj doprovázet, se vyšplhala na neuvěřitelných pět set tisíc korun.Největší dánská akce letošního roku se kvapem blíží a každým dnem se k nám dostávají nejnovější informace. Ty poslední se týkají rozložení celé akce do jednoho celého týdnu, přičemž turnaj v Counter Strike 1.6 zabere standartní dva dny.
Výchozí obrázek

Dánská DSRack již zná většinu účastníků a nejen oni teď musí plesat radostí. Finanční dotace, která bude tento turnaj doprovázet, se vyšplhala na neuvěřitelných pět set tisíc korun.

Největší dánská akce letošního roku se kvapem blíží a každým dnem se k nám dostávají nejnovější informace. Ty poslední se týkají rozložení celé akce do jednoho celého týdnu, přičemž turnaj v Counter Strike 1.6 zabere standartní dva dny.

Dle samotných organizátorů bysme mohli DSRack brát jako tři různé velké turnaje pod jednou střechou. Je to něco podobného jako jsou LAN The eXperience nebo Antwerp eSport Festival, které každoročně hostí ty nejlepší celky v CS: Source a Call of Duty 4. Zajímavostí ještě navíc je, že se budou konat hned dva turnaje, první NON-BYOC, kam byly prozatím pozvýny jen ty nejlepší severské týmy, a BYOC, kterého se můžou zúčastnit všechny týmy, které do hlavního města, Kodaně, dorazí.

Rozpis akce

 PondělíÚterýStředaČtvrtekPátekSobotaNeděle
LANCoD 4CoD 4CS 1.6CS 1.6CS:SCS:SCS:S
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BYOCHoN/DotAHoN/DotACS 1.6CS 1.6SC 2 1on1CS:SCS:S
BYOCSC 2 FFABowlingSC 2 2on2SC 2 2on2SC 2 2on2SC 2 1on1SC 2 1on1
BYOCBowling SC 2 FFA CS:SSC 2 FFA Master 
BYOC  Bowling    

A teď přejděme k informacím, které nás zajímají nejvíce. Counter Strike 1.6 turnaj má už teď přislíbenou účast od předních skandinávských týmů. Vedle takových Mortal Team Work se do Kodaně přijedou poprat o titul šampióna i švédští RAGE Gaming a Lions, z Finska dorazí duo Power Gaming-Playzone.fi a až z ruské Moskvy dorazí i Meet Your Makers, kteří budou na akci hájit čest a jméno dánské organizace. To je teprve zlomek z toho, co nás čeká, neboť na turnaj by mělo dorazit šedesátčtyři týmů!

Struktura turnaje bude opravdu jednoduchá, v šestnácti skupinách se vždy utkají čtyři týmy, přičemž první dva postoupí do A turnaje, zatímco týmy na třetích a čtvrtých do B turnaje. Skupinová fáze se bude hrát první den, tedy ve středu od desíti hodin ráno a konec je předpokládán na půlnoc téhož dne. Playoff se pak bude hrát ve čtvrtek a bude mít stejného začátku jako měli skupiny, přibližný konec je odhadován na jednu hodinu po půlnoci.

Vstupní poplatek za jeden tým činí 400€, přičemž má tým možnost tuto částku rozdělit mezi šest lidí. K týmu se počítá i manažer klanu, který by měl zajišťovat rychlý průběh a bezproblémový chod celku. (Toto je pro NON-BYOC turnaj, BYOC platí pouze za vstup na akci.)

Finanční dotace bude opět závislá na počtu účastníků, kteří se do Kodaně přijedou utkat s předními týmy světa. Vše názorně vidíte v této tabulce:

Finanční dotace při různém počtu týmů
64 týmů20.000€
48 týmů15.000€
32 týmů10.000€
24 týmů7.000€

Opět tedy závisí na samotných hráčích, kteří určí jakou podobu a o jak velké peníze se bude hrát. Pokud by tedy přijel plný počet, mohli by se hráči těšit z těchto prizemoney:

Turnajové prizemoney při počtu 64 týmů
1. místo10.000€
2. místo5.000€
3. místo3.000€
4. místo1.000€
5. místo500€
6. místo500€

A nakonec dodáváme poslední seznam již registrovaných a pozvaných účastníků (nadále se může někdo přidat a naopak někdo může odříct svou účast):

{#Dánsko} mTw{#Dánsko} p00nhandlers{#Ruská federace} Meet Your Makers{#Švédsko} RAGE Gaming
{#Švédsko} Playzone.se{#Polsko} Frag eXecutors{#Dánsko} teamteam{#Švédsko} Lions
{#Finsko} Playzone.fi{#Finsko} Power Gaming{#Dánsko} DSRack{#Dánsko} No Problem!
{#Švédsko} Stockholm Angels{#Velká británie} Dignitas{#Švédsko} ICSU 
Zdroj: DSRack