Přejít k hlavnímu obsahu

wCrea přebírá ICSU

13. 9. 2010 | 14:10 Counter Strike 1.6
Francouzská organizace wCrea se po neúspěchu na domácím a dánském poli rozhodli rekrutovat nadějnou švédskou sestavu ICSU.Poslední dánská sestava okolo Timma "ArcadioN" Henriksena se u francouzského týmu ohřála pouhý měsíc a už se musela rozloučit s útulným hnízdem. Problém nastal poté, co se manažeři dozvěděli, že jejich tým bude na závěrečném World Cyber Games turnaji nosit tag dánské reprezentace. Následný konflikt mezi oběma stranami byl vyřešen rozvázáním smlouvy a hledáním nové sekce.
Výchozí obrázek

Francouzská organizace wCrea se po neúspěchu na domácím a dánském poli rozhodli rekrutovat nadějnou švédskou sestavu ICSU.

Poslední dánská sestava okolo Timma "ArcadioN" Henriksena se u francouzského týmu ohřála pouhý měsíc a už se musela rozloučit s útulným hnízdem. Problém nastal poté, co se manažeři dozvěděli, že jejich tým bude na závěrečném World Cyber Games turnaji nosit tag dánské reprezentace. Následný konflikt mezi oběma stranami byl vyřešen rozvázáním smlouvy a hledáním nové sekce.

Ukazováček nakonec padl na další severský tým, tentokrát švédský, ICSU, kteří se naposled předvedli na ukrajinské akci ASUS Summer 2010. Na ní se bohužel tato sestava nedokázala dostat skrz první skupinovou fázi, i přesto nejspíš zaujala vedení wCrea.

Ihned po akci se k týmu připojil známý Daniel "rape" Börzsönyi, který naposledy oblékal barvy týmu Online-Kingdom. On sám se k přestupu vyjádřil následovně, "Ještě ten den, kdy odešla dánská sestava, jsem kontaktoval manažery týmu, jestli nemají zájem a chuť vložit do nás své naděje. Společně tvoříme opravdu skvělý tým a do budoucna se budeme nadále jen zlepšovat."

Sestava ICSU

{#Švédsko} Joel "emilio" Mako
{#Švédsko} Mikail "eksem" Bill
{#Švédsko} Danniél "dalito" Morales
{#Švédsko} Mahyar "Noodles" Samadi
{#Švédsko} Daniel "rape" Börzsönyi

První velkou akcí, kterou absolvují pod tagem wCrea, bude dánská DSRack LAN #3.

Zdroj: HLTV