Přejít k hlavnímu obsahu

Nová sekce u eFFective Gaming

13. 9. 2010 | 18:01 Counter Strike 1.6
Česká organizace eFFective Gaming přibírá do svých řad novou counter strike 1.6 sekci, které velí bývalý hráč eEriness David "sGreeN" Urbánek.
Výchozí obrázek

Česká organizace eFFective Gaming přibírá do svých řad novou counter strike 1.6 sekci, které velí bývalý hráč eEriness David "sGreeN" Urbánek.

Sestava říkající si ještě donedávna sweetdreamZ okupovala první místo naší klanbáze, tam jasně válcovali jednoho soupeře za druhým a bylo tedy očekávané, že se hráči už brzy uchýlí k nějaké organizaci. Kromě pár vyhraných turnajů v naší režiji, se chystají hráči i na zářijový mezihernový turnaj, kde by se chtěli dostat co nejdál. Společně se kvalifikovali do play off prvního kvalifikačního turnaje o GIGABYTE ligu a dle slov kapitána se chtějí dostat minimálně do druhé ligy. On sám se k přestupu vyjádřil následovně, "Věříme, že nám zajistite dobré zázemí, máte celkem slušné jméno na scéně, dobré sponzory a vedení."

A jak se k tomuto kroku postavilo vedení? "Po mnoha ohlasech z řad hráčů jsme se rozhodli začít plně podporovat, dnes stále populární hru CS 1.6. Nabídek bylo hodně, avšak ''konkurz'' vyhrála sekce, do nedávna hrající pod tagem SWEETDREAMZ. Kluci jsou mladí a plní elánu, pohybují se na předních příčkách české scény a účastní se offline akci. Věříme, že tato volba byla správná a doufáme, že nám to kluci předvedou co nejdříve sami."

Sestava eFFective Gaming

{#Česká Republika} David "sGreeN" Urbánek
{#Česká Republika} Roman "RHacko" Hradek
{#Česká Republika} Matěj "MheTy" Starý
{#Česká Republika} Patrik "Falko" Urbanec
{#Česká Republika} Ondřej "GHAZ" Svoboda

Zdroj: eFFective