Přejít k hlavnímu obsahu

INTEL Liga - Favorité kvalifikace

13. 9. 2010 | 19:40 Counter Strike: Source
Kvalifikace do INTEL Counter-Strike: Source Ligy je v plném proudu a týmy tento týden čekají poslední dva zápasy v základních skupinách.Ačkoliv přímo do první ligy byly pozvány hned čtyři celky (Spray, eSuba, eEriness a Authority Gaming), stále je v první lize šest míst, na která si dělá zálusk necelá padesátka týmů v kvalifikaci.Pro pořádek dodejme, že ti, kteří neskončí v top6 kvalifikace, ale stále v top16, mají jisté místo v druhé lize. Do třetí ligy se dostanou týmy mimo top16, ale stále v top24.
Výchozí obrázek

Kvalifikace do INTEL Counter-Strike: Source Ligy je v plném proudu a týmy tento týden čekají poslední dva zápasy v základních skupinách.

Ačkoliv přímo do první ligy byly pozvány hned čtyři celky (Spray, eSuba, eEriness a Authority Gaming), stále je v první lize šest míst, na která si dělá zálusk necelá padesátka týmů v kvalifikaci.

Pro pořádek dodejme, že ti, kteří neskončí v top6 kvalifikace, ale stále v top16, mají jisté místo v druhé lize. Do třetí ligy se dostanou týmy mimo top16, ale stále v top24.

Kdo by měl postoupit?

Největším favoritem kvalifikace je bezesporu celek RisenTalent, který má optimální poměr mezi zkušenostmi ostřílených hráčů a nadšením "nováčků". Rozhodně asi nejsem sám, kdo považuje účast RisenTalent v nejvyšší soutěži za samozřejmou.

RisenTalent Logo

{#Česká Republika} RisenTalent

{#Ruská federace} whisp
{#Česká Republika} supEnoc
{#Česká Republika} tv1
{#Česká Republika} nub1um
{#Česká Republika} Sticker

Foxiclub Logo

{#Česká Republika} Foxiclub

{#Česká Republika} hany
{#Česká Republika} Snap
{#Česká Republika} tr1pple
{#Česká Republika} MEK
{#Česká Republika} ther

Verya Logo

{#Česká Republika} Verya

{#Česká Republika} neuman
{#Česká Republika} showe
{#Česká Republika} Jalu
{#Česká Republika} puLse
{#Česká Republika} haxz

Incestt

{#Česká Republika} 99in1hit

{#Česká Republika} VEska
{#Česká Republika} prox
{#Česká Republika} bazy
{#Česká Republika} weeman
{#Česká Republika} bam

Další tým, který se podle mého názoru pohodlně připojí do elitní divize jsou Foxiclub. Tento stále ještě mladý tým má stabilní sestavu a s novou organizací získali navíc i kvalitní zázemí.

Otazníky se poněkud vznášejí nad ambiciózní sestavou organizace Verya. Její hráči totiž do kvalifikace vstoupili ostudnou prohrou s týmem The Prophecy a nyní musí zvítězit co nejvyšším rozdílem, aby si zajistili místo v play-off.

Ceny v INTEL Counter-Strike: Source lize 2010

1. místo - 5x Procesor INTEL Core i5 nové generace
2. místo - 5x Procesor INTEL Core i3 nové generace
3. místo - Ceny od společnosti SteelSeries (více informací zde)

Moji důvěru má také mix tým působící pod názvem 99in1hit. Jeho hráče asi není třeba představout. Stačí se podívat na sestavu v přiložené tabulce a všem musí být jasné, že s tímto týmem se musí počítat.

Kdo může překvapit?

Pokud se budeme bavit o dalších týmech, které by si měly zajistit postup, tak musíme určitě zmínit slovensko-českou sestavu organizace Beasts. Tu sice tvoří samí mladí hráči, ale to neznamená, že by nehráli dobře. Posledním týmem v první INTEL lize bude podle mého názoru tým FUKUTSU, který skrývá ve svě sestavě i slovenskou reprezentační dvojici Robutek & XeRo. Ambice na umístění v první lize mají zřejmě i hráči pod dočasným názvem Stip, dokaží si ale postup vybojovat?

Intel Core i3     Intel Logo     Intel Core i5