Přejít k hlavnímu obsahu

RisenTalent přibírají novou sekci

17. 9. 2010 | 00:18 Counter Strike 1.6
Organizace RisenTalent se opět sjíždí na vlně Counter Strike 1.6. K týmu se připojuje nová sekce, kterou vede Petr "imp" Turhobr.
Výchozí obrázek

Organizace RisenTalent se opět sjíždí na vlně Counter Strike 1.6. K týmu se připojuje nová sekce, kterou vede Petr "imp" Turhobr.

Prý s velkým úsměvem na tváří vítají manažeři nejnovější přírustek do rodiny RisenTalent, kteří se už delší dobu potýkají s problémem sehnání kvalitní sekce. Proto také nejspíš dali šanci týmu, který toho má hodně před sebou a už si stihl na našem portálu dokráčet pro první místo v jednom z večerních turnajů. Jak se k přestupu staví kapitán týmu, prozradil na oficiálních stránkách klanu, "Všichni si vážíme šance, která nám byla dána od tak kvalitní organizace, jakou RisenTalent bez pochyby je. Za tu poměrně krátkou dobu, co je naše "pětka" pohromadě, se z nás stihl stát skutečný tým. Rozumíme si jak ve hře, tak v RL, což vždy předchází skvělým výsledkům. Ambice jsou vysoko, potenciál tu je a my se budeme snažit jej vyždímat co jen to půjde."

Celý přestup pak korunoval jeden z manažerů klanu, Tomáš Maxmilián "KurY" Janíček, "Chtěl bych u nás srdečně přivítat CS 1.6. Tato sekce je mladá, ale složena ze zkušených hráčů, kteří mají talent. Budeme se je snažit v jejich činnosti podporovat a věříme v dobrá umístění na Lan akcích a mezihernových turnajích, které se tento rok pořádají."

Sestava RisenTalent

{#Česká Republika} Petr "imp" Turhobr
{#Česká Republika} Bohuslav "mds" Blažek
{#Česká Republika} Tomáš "sNicky" Muchna
{#Česká Republika} Lukáš "Frag" Pintz
{#Česká Republika} Daniel "ZipkilleR" Šimáček

Zdroj: RisenTalent
Štítky: RisenTalent