Přejít k hlavnímu obsahu

IEM 5 QR 1: Clanless i Defeaters končí

17. 9. 2010 | 00:23 Counter Strike 1.6
Dva naši zástupci v prvním kvalifikačním kole páté sezóny Intel Extreme Masters už dnes vstoupí na cestu, po které se dá jít pouze kupředu. Dostanou se Defeaters a Clanless do druhého kvalifikačního kola?17.9. 2010 0:21 Ani čeští Clanless nedokázali dnes porazit svého soupeře v prvním kvalifikačním kole Intel Extreme Masters a končí svou pouť v letošním roce. Přes skvělé začátky se bohužel hráčům okolo Tomáše "zEro" Bojanovského nepodařilo vyhrát a jediným českým želízkem v ohni tak zůstává česká eSuba.
Výchozí obrázek

Dva naši zástupci v prvním kvalifikačním kole páté sezóny Intel Extreme Masters už dnes vstoupí na cestu, po které se dá jít pouze kupředu. Dostanou se Defeaters a Clanless do druhého kvalifikačního kola?

17.9. 2010 0:21 Ani čeští Clanless nedokázali dnes porazit svého soupeře v prvním kvalifikačním kole Intel Extreme Masters a končí svou pouť v letošním roce. Přes skvělé začátky se bohužel hráčům okolo Tomáše "zEro" Bojanovského nepodařilo vyhrát a jediným českým želízkem v ohni tak zůstává česká eSuba.

16.9. 2010 21:36 Defeaters prohrávají na de_dust2 rozhodující bitvu prvního kvalifikačního kola 9-16 a končí v putování letošním ročníkem Intel Extreme Masters V. I přesto musíme hráčům pogratulovat k velmi solidnímu výkonu, který zajistě dal opět vědět o slovenské síle.

Čeští Clanless a slovenští Defeaters budou už dnes večer možná znát svůj osud v nové sezóně největší evropské ligy, Intel Extreme Masters V. K pětce okolo Tomáše "zEro" Bojanovského byl ale los přívětivý a přisoudil jim hratelného soupeře, maďarské teamwork. Ti se naposled předvedli na největší maďarské LAN akci letošního léta, BECUP 2010, kde po prohře v grandfinále s týmem stYle skončili druzí. Jak ale bude chutnat čabajka po dnešním dnu českým hráčům, je jen a jen pouze na nich.

Sestava teamwork - DoZer, Fi14, SoniC, kitscheee, smilee

{#Česká Republika} Clanless0vs.2teamwork {#Maďarsko}16.9. 2010 22:00Sázky & HLTV

To slovenští Defeaters narazí na silný ukrajinský celek GetHarD, který vede kapitán tamní reprezentace - Andrer "B1ad3" Gorodinskyi, který k sobě sesbíral známá jména a po třetím místu v domácí IEM kvalifikaci prahnou po postupu mezi užší evropskou špičku. Máme oficiálně potvrzeno, že se zápas odehraje v 19:00, buďte tedy připraveni pokochat se možná jedním z nejzajímavějších zápasů prvního kvalifikačního kola.

Pravděpodobná sestava GetHarD - B1ad3, Emelik, Shara, Zurab, krutoi

{#Slovenská Republika} Defeaters1vs.2GetHarD {#Ukrajina}16.9. 2010 19:00Sázky & HLTV

Časy a datumy jsou víceméně orientační, neboť ani u jednoho zápasu soupeř nepotvrdil, že v danou dobu bude hrát. Proto prosím respektujte veškeré změny v matchtickeru.