Přejít k hlavnímu obsahu

Fofos propouští svou stávající sekci

19. 9. 2010 | 16:25 Counter Strike 1.6
Slovenská organizace Fofos Gaming propouští svou dosavadní CS 1.6 sekci. Sestava nadále zůstane pohromadě a bude si hledat nové působiště.Přední slovenská sestava pod vedením Davida "FLES1" Hunka se k organizaci Fofos Gaming připojila před pár měsíci, když nahradili nýnější Cracked Gamers. Svou úlohu, být alespoň druhý nejlepší celek na Slovensku, plnili opravdu skvěle a druhé místo v srpnové kvalifikaci Intel Extreme Masters dokázalo, že tým má na to stát se do budoucna slovenskou jedničkou.
Výchozí obrázek

Slovenská organizace Fofos Gaming propouští svou dosavadní CS 1.6 sekci. Sestava nadále zůstane pohromadě a bude si hledat nové působiště.

Přední slovenská sestava pod vedením Davida "FLES1" Hunka se k organizaci Fofos Gaming připojila před pár měsíci, když nahradili nýnější Cracked Gamers. Svou úlohu, být alespoň druhý nejlepší celek na Slovensku, plnili opravdu skvěle a druhé místo v srpnové kvalifikaci Intel Extreme Masters dokázalo, že tým má na to stát se do budoucna slovenskou jedničkou.

Manažeři se ale rozhodli výrazně proškrtat soupisku a kromě této sekce se s týmem loučí i Source sestava. Na oficiálních stránkách klubu se vedení vyjádřilo následovně, "Lúčime sa so sekciami Counter Strike 1.6 a CS:Source. Najmä sekcia CS 1.6 pod vedením Fles1ho, bola dlhou súčasťou nášho gamingu, ktorej sa dlhšiu doby lepila smola na päty a boli sme nútení rozviazať náš "vzťah"."

Bývalá sestava Fofos Gaming CS 1.6

{#Slovenská Republika} David "FLES1" Hunka
{#Slovenská Republika} David "mRnk" Havlin
{#Slovenská Republika} Filip "kur1" Schuster
{#Slovenská Republika} Erik "Navi" Kvasnik
{#Slovenská Republika} Richard "un1qe" Hrynčuk

Tým si teď nějaký čas odpočine od všeho toho dění, můžeme se tedy za nějaký čas těšit na nový a namotivovaný celek. Kam ale zamíří?

Zdroj: Fofos