Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE kvalifikace #2: Nasazené týmy

19. 9. 2010 | 18:27 Counter Strike 1.6
Druhá kvalifikace do naší Counter-Strike 1.6 GIGABYTE ligy je tu a my vám přinášíme seznam nasazených týmů pro základní skupinovou fázi.
Výchozí obrázek

Druhá kvalifikace do naší Counter-Strike 1.6 GIGABYTE ligy je tu a my vám přinášíme seznam nasazených týmů pro základní skupinovou fázi.

Stejně jako v první kvalifikaci, i nyní se počet týmů vyšplhal skoro ke stovce, čímž všem děkujeme za projevenou důvěru. I nyní jsme se rozhodli utvořit šestnáct skupin, ve které bude vždy jeden tým, který dosadíme my, admini portálu PLAYzone.cz. Tyto týmy se tak budou moci setkat až v následném play off, kde už půjde o každý zápas a umístění. Koho jsme tedy vybrali?

{#Česká Republika} Karvina PICO{#Česká Republika} Team 9mm{#Česká Republika} FG.UFOPORNO{#Česká Republika} ex-BEASTS
{#Slovenská Republika} Cracked Gamers{#Česká Republika} Snoopy{#Česká Republika} fellaz{#Česká Republika} tRaitors
{#Česká Republika} Fags fags fags{#Slovenská Republika} DEFEATERS{#Česká Republika} Represents{#Česká Republika} thePISEK
{#Česká Republika} Stars.Gaming{#Slovenská Republika} ex-Fofos Gaming{#Česká Republika} metalForce{#Slovenská Republika} iMPEX GAMING

Nejen první kvalifikace tedy měla slušné obsazení, i nyní se můžeme těšit na opravdu skvělé zápasy. Všem hráčům přejeme hodně štěstí v nadcházejícím turnaji.