Přejít k hlavnímu obsahu

IEM 5 QR1: Defeaters vítězí, Clanless od 22:00

18. 9. 2010 | 20:26 Counter Strike 1.6
Čeští Clanless a slovenští Defeaters dostávají od adminů Electronic Sports League druhou šanci, díky níž by mohli prokázat svou sílu. Co se vlastně stalo a proč se bude znovu hrát?Všichni moc dobře víte, že oba naši zástupci v prvním kvalifikačním kole do páté sezóny Intel Extreme Masters, své zápasy prohráli. Čeští Clanless, pod vedením Tomáše "zEro" Bojanovského, měli k postupu blíž, bohužel se jim nevydařila na obou mapách koncovka a prohráli s maďarskými teamwork dvakrát 14-16.
Výchozí obrázek

Čeští Clanless a slovenští Defeaters dostávají od adminů Electronic Sports League druhou šanci, díky níž by mohli prokázat svou sílu. Co se vlastně stalo a proč se bude znovu hrát?

Všichni moc dobře víte, že oba naši zástupci v prvním kvalifikačním kole do páté sezóny Intel Extreme Masters, své zápasy prohráli. Čeští Clanless, pod vedením Tomáše "zEro" Bojanovského, měli k postupu blíž, bohužel se jim nevydařila na obou mapách koncovka a prohráli s maďarskými teamwork dvakrát 14-16.

To slovenští Defeaters udolali svého ukrajinského soka GetHarD na první mapě de_train 16-14, ovšem na mapách de_inferno a de_dust2 jakoby jim došel dech. Prohra 1-2 je také vyřadila ze hry, to by se ale nesměli ukrajinští, resp. maďarští, hráči dopustit hned několika chyb.

Začněme u česko-maďarského duelu, kde se provinily oba dva týmy. Oba dva od adminů ligy dostali tři trestné body za špatně nastavené CS - maďarský DoZer hrál s net_graph 3, což je zakázáno. Zápas se tak bude opakovat a už zítra v 19:00 mohou Clanless napravit své vlastní chyby. Podaří se jim to?

{#Česká Republika} Clanless0vs.0teamwork {#Maďarsko}Sázky & HLTV

Slovensko pevně fandí a věří svým jediným zástupcům v letošním ročníku Intel Extreme Masters. Jak by taky ne, když tento mix-tým dokázal svého soupeře porazit na jedné mapě, čímž dokázal, že šance na vítězství tu je. Tady to ovšem bylo o moc hustší, neboť tresty padaly na obou stranách snad za vše, co je na ESL zakázáno.

Slovenský reprezentant se provinil ve využívání 16bitu, využívání custom modelů a špatně nastaveného CS (nejspíš b-hop na kolečku). Ukrajinská část se ale provinila horším přestupkem, kromě custom modelů a špatně nastaveného CS jeden z hráčů nedodal svůj Aequitas soubor, čímž málem připravil své spoluhráče o postup. Místo toho se zítra od sedmi hodin večer opět rozezní zbraně, které rozhodnou definitivně o jednom z postupujících.

{#Slovenská Republika} Defeaters2vs.1GetHarD {#Ukrajina}Sázky & HLTV

Portál PLAYzone.cz přeje oběma účastníkům hodně štěstí do reparátu a snad konečně se jim podaří svého soupeře eliminovat a postoupit do druhé fáze turnaje.