Přejít k hlavnímu obsahu

IEM 5 QR1: Clanless poráží teamwork

20. 9. 2010 | 00:59 Counter Strike 1.6
I druhý zástupce naší scény, tým Clanless, poráží svého soupeře v odvetném utkání a zajišťuje si tak místo ve druhém kvalifikačním kole Intel Extreme Masters V.Na mapě de_dust2 se zprvu dařilo především maďarskému týmu, teamwork, kteří nerozehřáté Clanless doslova drtili. Maďaři vedli už 7-3, když se čeští hráči zmohli na řádný odpor a srovnali stav na 7-7. Poslední kolo první části ale patřilo opět jejich soupeřům, tedy teamwork, kteří s jednobodovým náskokem načnuli druhou část zápasu.
Výchozí obrázek

I druhý zástupce naší scény, tým Clanless, poráží svého soupeře v odvetném utkání a zajišťuje si tak místo ve druhém kvalifikačním kole Intel Extreme Masters V.

Na mapě de_dust2 se zprvu dařilo především maďarskému týmu, teamwork, kteří nerozehřáté Clanless doslova drtili. Maďaři vedli už 7-3, když se čeští hráči zmohli na řádný odpor a srovnali stav na 7-7. Poslední kolo první části ale patřilo opět jejich soupeřům, tedy teamwork, kteří s jednobodovým náskokem načnuli druhou část zápasu.

Lépe se dařilo Clanless, kteří vyhráli úvodní kolo, čímž si zajistili další tři následující kola. Maďaři se pak snažili skvěle hrající Čechy něčím přebít, bohužel se jim to nedařilo a získali pouhých pět bodů, celkově třináct. První mapa tedy připadla lépe hrajícím Clanless a vše mohl rozhodnout de_train.

Na druhé mapě ale teamwork předvedli dokonalou defenzivní práci a Clanless se dlouho nedařilo dobít a uhrát první kolo. Až za stavu 11-0 získali první dva body, přičemž do konce první části jich získali pouze tři. Změna stran ale nijak nenarušila kontinuitu maďarské nadvlády a čtyři body hráči od Dunaje získali vcelku rychle. Stav 4-2 byl konečným pro de_train a celkových 16-5 přesunulo dějiště utkání na de_tuscan.

Clanless začali za CT a vyhráli první kolo, bohužel teamwork povedeným decem českého zástupce udolali a vyhráli následná čtyři kola. Tým okolo Tomáše "zEro" Bojanovského se ale nevzdal a srovnal stav na 5-5, ale v tu chvíli zahrál skvěle hrající FIL4, který v situaci 1v2 s šestnácti HP dokázal přehrát zkušenou dvojici Fantomas-small. Maďarský výběr nakonec do druhé fáze tuscanu šel jako vítěz, ale Clanless se nevzdali.

Pistolky opět patřili českému reprezentantu, to když Tomáš "small" Bortel urval hned tři protihráče. Teamwork ale opět předvedli skvěle nacvičené eco a vyhrát následné kolo, čímž se opět posunuli blíž k branám QR2. Clanless ovšem zatnuli zuby a pořádně se do svého soupeře zakousli. Kvalitní hrou uhráli důležitých devět bodů a proměnili tak svůj reparát v úspěšné tažení prvním kvalifikačním kolem.