Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE liga: Rozlosování týmů pro 1. a 2. ligu

20. 9. 2010 | 01:38 Counter Strike 1.6
První kvalifikace do GIGABYTE ligy je za námi a my už známe složení asi dvou nejzajímavějších lig. Kdo se dostal do první a do druhé ligy?První GIGABYTE kvalifikace je - pro někoho úspěšně - za námi a my jsme si mohli na pár hodin oddechnout. Kromě spuštění druhé kvalifikace jsme dávali dohromady složení první a druhé ligy, které nám poskytnou jedny z nejzajímavějších zápasů letošního a příštího roku. Kdo se tedy kam kvalifikoval?
Výchozí obrázek

První kvalifikace do GIGABYTE ligy je za námi a my už známe složení asi dvou nejzajímavějších lig. Kdo se dostal do první a do druhé ligy?

GIGABYTE

První GIGABYTE kvalifikace je - pro někoho úspěšně - za námi a my jsme si mohli na pár hodin oddechnout. Kromě spuštění druhé kvalifikace jsme dávali dohromady složení první a druhé ligy, které nám poskytnou jedny z nejzajímavějších zápasů letošního a příštího roku. Kdo se tedy kam kvalifikoval?

1. GIGABYTE LIGA
 2. GIGABYTE LIGA
{#Česká Republika} eSuba {#Slovenská Republika} Avengers
{#Česká Republika} Verya {#Slovenská Republika} Authority Gaming
{#Česká Republika} eEriness {#Česká Republika} eFFective Gaming
{#Česká Republika} Clanless {#Česká Republika} Lokomotywa Brno
{#Česká Republika} eXtatus
 {#Česká Republika} Ghostfox
{#Česká Republika} ROCKETS {#Slovenská Republika} Made in Bratislava
{#Slovenská Republika} Point of View {#Slovenská Republika} Corps.sk
{#Česká Republika} RisenTalent
 {#Česká Republika} makeME
   

K ukončení první kvalifikace a nadcházejícím krokům se vyjádřil i hlavní admin této soutěže, Jan "koběr" Koběrský,

"První kvalifikace je za náma, troufám si říct že úspěšně . Čeho jsem se na začátku bál, bylo rozdělení na dva samostatné turnaje, ale dle počtu přihlášených do obou kvalifikací se to ukázalo jako dobrý nápad. Co se týče kvality tak myslím, že jsme pomyslnou nasazenou laťku z předešlých ročníků zase o trošku posunuli výše, především co se týká připravovaného ligového modulu pro web, který budou mít hráči možnost vidět již zanedlouho.

Naopak je mi trochu líto reakce a jednání některých hráčů, je to taková ta naše československá klasika. Všichni chtějí kvalitní ligu, férové a slušné jednání, hru dle pravidel, dokonalý support ze strany adminů, na druhou stranu někteří se snaží vyhrat mimo server dosti nepěknými způsoby, když nedodrží pravidla dělají rozruchy, chovají se "nevhodně" a tak dále.

Všem registrovaným do druhé kvalifikace přeju hodně štěstí a pohodovou hru."

I my ostatní přejeme ostatním týmům hodně štěstí v nadcházející kvalifikaci, ve které se hraje o místa ve třetí a čtvrté lize.