Přejít k hlavnímu obsahu

DENIED míří k RisenTalent

21. 9. 2010 | 16:10 Counter Strike 1.6
Organizace RisenTalent si nemohla nevšimnout úspěchu sestavy doposud známé jako DENIED a při první příležitosti chňapla po tomto mladém a nadějném týmu.
Výchozí obrázek

Organizace RisenTalent si nemohla nevšimnout úspěchu sestavy doposud známé jako DENIED a při první příležitosti chňapla po tomto mladém a nadějném týmu.

POPISEK OBRAZKU

Poslední tým, který reprezentovat RisenTalent, doplatil bohužel na to, že se v jeho středu ocitl jeden z nejznámějších cheaterů u nás. Sekce se rozpadla dřív, než dorazila na jejich první Mezihernový turnaj a RisenTalent se tak opět ocitli bez CS 1.6 sekce.

Sestava okolo předního českého moviemakera Jakuba "warean" Mlýnka se dokázala prodrat GIGABYTE kvalifikací až do první ligy, kde narazí na takové týmy, jako eSuba, Verya či eEriness. Manažeři do týmu vkládají velké naděje a doufají, že se pod jejich křídly dostanou mezi deset nejlepších celků u nás.

K přestupu se vyjádřil Tomáš "Tony" Sejkora, "Je mi opravdu velkou ctí přivítat novou sekci, jsem rád, že se kluci rozhodli přejít zrovna pod nás. Asi už každý tuší, co se bohužel stalo s naší minulou sekcí. Hned jak jsme se vše dozvěděli, museli jsme se s onou sestavou rozloučit. Nové sekci se budeme snažit nabídnout co si jen přeje, doufejme, že tým předvede na nejbližšším MZH turnaji, kde naposledy skončili čtvrtí, minimálně stejný výsledek. Hráčům přeji hodně štěstí a doufám, že u nás vydrží co nejdéle."

Sestava RisenTalent

{#Česká Republika} Jakub "warean" Mlýnek
{#Česká Republika} Vilém "fakeito" Meisner
{#Česká Republika} Martin "jEkYL" Hrobař
{#Česká Republika} David "aLi" Červený
{#Česká Republika} Michal "duke_duke" Hons