Přejít k hlavnímu obsahu

EPS Skandinávie: Mortal Team Work opět vítězí

21. 9. 2010 | 15:16 Counter Strike 1.6
Finálový zápas ESL Pro Series Skandinávie II, mezi fnatic a Mortal Team Work, se odehraje už dnes večer.21.9. 2010 21:30 - Dánští Mortal Team Work předvedli skvělý obrat a poráží na de_dust2 švédské fnatic opět 16-13, čímž si zajišťují podruhé korunu pro krále severské ligy.
Výchozí obrázek

Finálový zápas ESL Pro Series Skandinávie II, mezi fnatic a Mortal Team Work, se odehraje už dnes večer.

21.9. 2010 21:30 - Dánští Mortal Team Work předvedli skvělý obrat a poráží na de_dust2 švédské fnatic opět 16-13, čímž si zajišťují podruhé korunu pro krále severské ligy.

Už před měsícem mělo být rozhodnuto o vítězi druhého ročníku skandinávské ESL Pro Series, to když ve finále stanuli obhájci titulu dánští Mortal Team Work a jejich vyzyvatelé - švédští fnatic. Bohužel se druze jmenovaný tým v průběhu zápasu musel potýkat s DDoS útoky, které je také málem odradili i od třetího ročníku.

Ve finále se prozatím stihla odehrát první mapa, de_nuke, kterou vyhráli Dánové 16-13. Dnes by se tedy mělo pokračovat mapou de_dust2, na které se už může rozhodnout. Pokud by ale vyhráli fnatic, bude se hrát ještě de_train, který tak uzavře druhou sezónu severské EPS.

fnatic

{#Švédsko} Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
{#Švédsko} Patrik "f0rest" Lindberg
{#Švédsko} Patrik "cArn" Sattermön
{#Švédsko} Harley "dsn" Orwall
{#Švédsko} Rasmus "GuX" Ståhl

0
13
13
vs.

2
16
16

mTw

{#Dánsko} Danny "zonic" Sørensen
{#Dánsko} Christoffer "Sunde" Sunde
{#Dánsko} Oliver Ari "minet" Minet
{#Dánsko} Alexander "ave" Holdt
{#Dánsko} Martin "trace" Heldt

Sázky & HLTV
Zdroj: ESL