Přejít k hlavnímu obsahu

Nechte si narůst bradku a vyhrajte grafickou kartu

22. 9. 2010 | 12:20 Všechny hry
Na facebook stránkách Medal of Honor už delší dobu běží soutěž o grafickou kartu Radeon HD 5770. Jediné co je potřeba, aby ste si nechali narůst bradku a vyfotili se.EA Czech si pro všechny fanoušky Medal of Honor připravila náramnou soutěž, ve které půjde jen o jedinou věc, nechat si narůst bradku! Že to myslíme opravdu vážně, tak budeme soutěžit hned o tři limitované edice Medal of Honor a nejlepší „bradkař“ si odnese navíc i grafickou kartu Radeon HD 5770!
Výchozí obrázek

Na facebook stránkách Medal of Honor už delší dobu běží soutěž o grafickou kartu Radeon HD 5770. Jediné co je potřeba, aby ste si nechali narůst bradku a vyfotili se.

EA Czech si pro všechny fanoušky Medal of Honor připravila náramnou soutěž, ve které půjde jen o jedinou věc, nechat si narůst bradku! Že to myslíme opravdu vážně, tak budeme soutěžit hned o tři limitované edice Medal of Honor a nejlepší „bradkař“ si odnese navíc i grafickou kartu Radeon HD 5770!

MEDAL OF HONOR FACEBOOK

Co musíte udělat, abyste se mohli soutěže zúčastnit? No stačí si jen nechat narůst bradku, která vás bude zdobit. Odhoďte tedy břitvy a staňte se členy elitní jednotky Tier 1!

 

Zdroj: MedalofHonor