Přejít k hlavnímu obsahu

Oznámen CS 1.6 turnaj na DreamHacku

22. 9. 2010 | 13:50 Counter Strike 1.6
Do největšího počítačového festivalu na světě, švédského DreamHacku, zbývá pouhých třiašedesát dní, objeví se na něm i český nebo slovenský zástupce?Držitelé letního titulu, dánští Mortal Team Work (foto:hltv.org)
Výchozí obrázek

Do největšího počítačového festivalu na světě, švédského DreamHacku, zbývá pouhých třiašedesát dní, objeví se na něm i český nebo slovenský zástupce?


Držitelé letního titulu, dánští Mortal Team Work (foto:hltv.org)

Hlavní a nejdůležitější turnaj, který se během festivalu koná, je zajisté ten v Counter Strike 1.6. Přední světové týmy se účastní turnajů rozesetých po celém skandinávském poloostrově jen proto, aby se dostali na jeden z vrcholů letošní sezóny.

Do hlavního fáze se dostane dvaatřicet týmů, které se můžou kvalifikovat ať už přes výše zmíněné turnaje, online kvalifikace nebo skrz pozvánku od samotných organizátorů. Při turnaji bude samozřejmě i BYOC kvalifikace, které se na posledním DreamHacku zúčastnila i česká eSuba.

Celou akci bude sponzorovat společnost MSI a bude se konat ve dnech 25. - 28. listopadu. Formát turnaje je pořád stejný, nejdříve si týmy zahrají skupiny, po kterých se odehraje SE play off hrané na dvě vítězné mapy.

DreamHack vítězové
Winter 2007 - Made in BrazilSummer 2008 - Meet Your MakersWinter 2008 - SK Gaming
Summer 2009 - LemondogsWinter 2009 - Meet Your MakersSummer 2010 - mTw

Vítěz si přijde na sto tisíc švédských korun (270 000 Kč), plus ještě dárkový poukaz společnosti KVD v hodnotě dalších sto tisíc. Poražený finalista si odnese třicet tisíc ( 81 000 Kč) a vítěz souboje o třetí místo vyhraje dvacet tisíc (54 000 Kč).

Zdroj: DreamHack