Přejít k hlavnímu obsahu

IEM 5 QR2: Defeaters prohrávají a končí

23. 9. 2010 | 00:03 Counter Strike 1.6
Slovenští Defeaters prohrávají po tuhém zápasu s dánskými NoProblem! 0-2 a končí své putování v letošním ročníku Intel Extreme Masters.
Výchozí obrázek

Slovenští Defeaters prohrávají po tuhém zápasu s dánskými NoProblem! 0-2 a končí své putování v letošním ročníku Intel Extreme Masters.

Tak jako proti GetHarD, i nyní se začínalo na mapě de_train, kde se podařilo "dyfýtrům" vyhrát nože. Hned v prvním kole se opět ukázala síla slovenského celku, která je v pistolových kolech opravdu nepřekonatelná. Dánové sice dobyli spodní plant, zástupcům slovenské scény se ale podařilo výborně kontrovat a vyhrát první, velmi důležité kolo. NoProblem! po celou dobu předváděli takový mix útočné a opatrné hry a věděli, kdy si mohou na své soupeře dovolit víc. Defeaters se podařilo skórovat až za stavu 2-10 pro Dány, ovšem to byl poslední bod za CT stranu na mapě de_train.

Po změně stran a v prvním kole to vypadalo, že Baljit "zE-" Lal si pohlídá dění na spodním plantu, rychlý rush ale překvapil nejednoho severského hráče a Defeaters si připsali na své konto už čtvrtý bod v zápase.

NoProblem! ale dokázali ve druhém kole sebrat zbraň po Radovan "uNreaL" Bratinkovi a i přesto, že ostatní dánští hráči měli eco nebo deco, dokázali vyhrát kolo a připsat si na svůj účet první bod nové strany. Následná dvě kola opět patřila pod patronát Dánů a když v posledním kole rozdal Oliver "chEEsE" Sokol tři hlavy, zdálo se, že Defeaters ještě mají šanci. Sokol ale následně spadl, čímž DFS prohráli a ukončili své trápení na mapě de_train.

Všichni horlivě očekávali, jak se slovenskému celku podaří de_inferno, kde naposledy dokázali porazit ukrajinské GetHarD. První kolo patřilo opět výše zmíněnému Oliverovi, který ukloval glockem hned dvě "CTčka". Defeaters se vezli na vlně vítězství dokud nepřišel osudný šestý bod (Nevím jestli jsem sám, ale všiml jsem si, že když DFS dají šestý bod, začnou prohrávat důležitá kola). Slovenský tým vedl už 6-2, když se Dánové pustili do hry a otočili vývoj zápasu na svou stranu.

S náskokem tří bodů se hraje přece jen o trochu lépe, ale tuto ztrátu mohli Defeaters smazat prvními třemi koly v úvodním dějství druhé části. NoProblem! se sice dostali malé, ale Ladislav "Guardian" Kovács společně s Oliverem pozabíjeli zbylé teroristy a připsali sedmý bod na stranu Slovenska.

Dánové ovšem už ve třetím kole koupili a vyhráli následující dvě kola. Defeaters ale unikli na rozdíl čtyř bodů, čímž poprvé v zápase vedli, ale když Daniel "dalle" Kjersgaard dal v desátém kole ace poté, co byl v situaci 1v4, nakopl dánské reprezentanty k vítězství.

Konečných 16-13 na mapě de_inferno a 2-0 na mapy pro NoProblem! ovšem není ostudou pro slovenský celek. Defeaters zahráli na druhé mapě opravdu skvěle a jako hvězdy zápasu bych vyzdvihl Olivera "chEEsE" Sokola a Baljita "zE-" Lala.

Zdroj: ESL