Přejít k hlavnímu obsahu

wCrea opět bez týmu

24. 9. 2010 | 18:05 Counter Strike 1.6
Francouzská organizace wCrea přichází už o svou druhou sekci během čtrnácti dnů. Tentokrát ji opouští sestava známá jako ICSU.Jistě si vzpomínáte na roztržku mezi francouzskými manažery a dánským předním celkem, dnes známým jako p00nhandlerss. Dánové měli odjet na finálový turnaj World Cyber Games pod dánskou zástavou a né pod křídly organizace, jak bylo prvně plánováno. Hráči se rozhodli tým opustit po necelých čtyřech dnech se do týmu nastěhovala švédská sekce ICSU.
Výchozí obrázek

Francouzská organizace wCrea přichází už o svou druhou sekci během čtrnácti dnů. Tentokrát ji opouští sestava známá jako ICSU.

Jistě si vzpomínáte na roztržku mezi francouzskými manažery a dánským předním celkem, dnes známým jako p00nhandlerss. Dánové měli odjet na finálový turnaj World Cyber Games pod dánskou zástavou a né pod křídly organizace, jak bylo prvně plánováno. Hráči se rozhodli tým opustit po necelých čtyřech dnech se do týmu nastěhovala švédská sekce ICSU.

Ti měli slíbenou plnohodnotnou podporu, ale když se hráči dozvěděli, že se nebudou moct zúčastnit víkendové akce Gamingplace, protože jim wCrea nepošle peníze, rozhodli se opustit francouzskou organizaci.

Daniel "rape" Börzsönyi se k tomuto kroku sekce pro portál HLTV.org vyjádřil následovně, "Francouzi nám slíbili příchod nových sponzorů, díky kterým nám budou moci proplatit většinu akcí. Bohužel se ale tak nedělo a protože je před námi dost důležitých akcí, rozhodli jsme se odejít z organizace a vrátit se ke starému názvu ICSU."

Sestava ICSU

{#Švédsko} Joel "emilio" Mako
{#Švédsko} Mikail" eksem" Bill
{#Švédsko} Danniél "dalito" Morales
{#Švédsko} Mahyar "Noodles" Samadi
{#Švédsko} Daniel "rape" Börzsönyi

Zdroj: HLTV