Přejít k hlavnímu obsahu

Full Gaming přebírají p00n

26. 9. 2010 | 11:15 Counter Strike 1.6
Dánští vítězové World Cyber Games kvalifikace, tým p00nhandlers, si snad konečně našli organizaci, která bude týmu vyhovovat a do budoucna je plně podporovat. Pětice dánských reprezentantů míří po křídla Full Gaming.Poslední štace týmu, který vede Timm "ArcadioN" Henriksen, skončila teprve před třemi týdny. Manažeři francouzské organizace wCrea se rozhodli přestat podporovat dánskou sestavu poté, co tým měl jet na finálový turnaj WCG reprezentovat Dánsko a né organizaci samotnou.
Výchozí obrázek

Dánští vítězové World Cyber Games kvalifikace, tým p00nhandlers, si snad konečně našli organizaci, která bude týmu vyhovovat a do budoucna je plně podporovat. Pětice dánských reprezentantů míří po křídla Full Gaming.

Poslední štace týmu, který vede Timm "ArcadioN" Henriksen, skončila teprve před třemi týdny. Manažeři francouzské organizace wCrea se rozhodli přestat podporovat dánskou sestavu poté, co tým měl jet na finálový turnaj WCG reprezentovat Dánsko a né organizaci samotnou.

Full Gaming oznámili, že do konce letošního roku se p00nhandlers stanou jejich vlajkolodí, přičemž bude sestava podporována a dotována tak, že se budou moct hráči zúčastnit všech velkých evropských turnajích.

"p00nhandlers se po zbytek roku 2010 budou nazývat Full Gaming a díky naší podpoře je budeme moct posílat na nejprestižnější akce letošního roku. DSRack, Komplett Gamer Challenge, DreamHack Winter nebo Arbalet Cup, na všech těchto akcích uvidíte naši novou dánskou sestavu."

Hráči nyní trénují u ArcadioN-a a dolaďují poslední chybičky před závěrečným turnajem World Cyber Games.

Sestava Full Gaming

{#Dánsko} Timm "ArcadioN" Henriksen
{#Dánsko} Jack "wazorN" Henriksen
{#Dánsko} Michael "Friis" Jørgensen
{#Dánsko} Morten "suraNga" Jensen
{#Dánsko} Finn "karrigan" Andersen

Zdroj: HLTV