Přejít k hlavnímu obsahu

The Elder Gods po deseti letech končí

26. 9. 2010 | 11:42 Counter Strike 1.6
Rumunská organizace The Elder Gods se po deseti letech rozhodla ukončit veškerou aktivitu spojenou s eSportem.Poté, co se FIFA sekce rozhodla odejít z týmu, zakládající člen TeG, Mircea Valentin "PeRRy" Predut, oznámil, že jeho organizace ukončí v příštích pár dnech veškeré počínání na domácí a mezinárodní scéně.Poslední akcí, kde se sestava The Elder Gods ukázala, byl Samsung Euro Championship, který se konal začátkem tohoto měsíce v Berlíně. Tam ovšem podlehli v prvním kole dánským mTw 0-2.
Výchozí obrázek

Rumunská organizace The Elder Gods se po deseti letech rozhodla ukončit veškerou aktivitu spojenou s eSportem.

Poté, co se FIFA sekce rozhodla odejít z týmu, zakládající člen TeG, Mircea Valentin "PeRRy" Predut, oznámil, že jeho organizace ukončí v příštích pár dnech veškeré počínání na domácí a mezinárodní scéně.

Poslední akcí, kde se sestava The Elder Gods ukázala, byl Samsung Euro Championship, který se konal začátkem tohoto měsíce v Berlíně. Tam ovšem podlehli v prvním kole dánským mTw 0-2.

Predut se k ukončení činnosti týmu vyjádřil následovně, "Po této sezóně všechno ukončíme. Jméno TeG zemře společně s námi. Nechceme zanechat jméno někomu jinému, už tak si klan v minulosti dost vytrpěl."

Sestava The Elder Gods

{#Rumunsko} Taofik "TaofiK" Jawich
{#Rumunsko} Adrian "Darky" Lazar
{#Rumunsko} Daniel "k1d0r" Paka
{#Rumunsko} Daniel "DaNy" Voinea
{#Rumunsko} Cristian "ONY" Dragan

Zdroj: MYM