Přejít k hlavnímu obsahu

Iron Will vítězí v ruské KODE5

26. 9. 2010 | 20:59 Counter Strike 1.6
Legendární sestava celku Iron Will si poradila s domácí konkurencí a vyhrála ruskou kvalifikaci turnaje KODE5.Do hlavního města ruské federace se sjelo osm předních týmů, kteří si to v herně Playground Internet Café rozdaly o jedno místo na závěrečném turnaji KODE5. Největšími favority na celkové vítězství byli pasování hráči Meet Your Makers, těm se ale opět nedaořilo.Do semifinále se dostali všichni favorité, kromě tedy zmiňovaných Meet Your Makers také forZe, Iron Will a MECTb.
Výchozí obrázek

Legendární sestava celku Iron Will si poradila s domácí konkurencí a vyhrála ruskou kvalifikaci turnaje KODE5.

Do hlavního města ruské federace se sjelo osm předních týmů, kteří si to v herně Playground Internet Café rozdaly o jedno místo na závěrečném turnaji KODE5. Největšími favority na celkové vítězství byli pasování hráči Meet Your Makers, těm se ale opět nedaořilo.

Do semifinále se dostali všichni favorité, kromě tedy zmiňovaných Meet Your Makers také forZe, Iron Will a MECTb.

V prvním semifinálovém duelu se utkali MYM a forZe, a přestože prvně jmenovaný tým vedl již 1-0, nakonec se z vítězství radoval jejich soupeř. Ve druhé semifinálové dvojici na sebe narazili MECTb a Iron Will, tam si ale vítězství na dvou mapách zajistili hráči "železné vůle".

Do grandfinále se tedy dostali forZe a Iron Will a byl to druze jmenovaný tým, co do posledního zápasu vlétl jako uragán, který válcoval vše, co mu přišlo do cesty. První mapa, de_nuke, skončila 16-9 a de_inferno, tedy druhá mapa, 16-7.

KODE5 Rusko konečné pořadí

1. místo {#Ruská federace} Iron Will
2. místo {#Ruská federace} forZe
3. - 4. místo {#Ruská federace} Meet Your Makers
3. - 4. místo {#Ruská federace} MECTb

Zdroj: HLTV