Přejít k hlavnímu obsahu

DTS.chatrix se vrací na scénu

27. 9. 2010 | 13:44 Counter Strike 1.6
Ukrajinský tým DTS.chatrix se po pěti měsících vrací na scénu i s Egorem "pops" Zinovievem, ten poskládal velice silný tým, který by mohl v budoucnu konkurovat samotným Natus Vincere.Byl měsíc duben, když se světem a ukrajinskou scénou rozneslo, že se Andrew "B1ad3" Gorodenskyi rozhodl neprodloužit smlouvu se svým stávajícím zaměstnavatelem a odešel do konkurenčních UNiTED, kde vydržel další čtyři měsíce.
Výchozí obrázek

Ukrajinský tým DTS.chatrix se po pěti měsících vrací na scénu i s Egorem "pops" Zinovievem, ten poskládal velice silný tým, který by mohl v budoucnu konkurovat samotným Natus Vincere.

Byl měsíc duben, když se světem a ukrajinskou scénou rozneslo, že se Andrew "B1ad3" Gorodenskyi rozhodl neprodloužit smlouvu se svým stávajícím zaměstnavatelem a odešel do konkurenčních UNiTED, kde vydržel další čtyři měsíce.

Egor si do nového týmu vybral legendárního partnera Ivana "Johnta" Shevoca, který by měl nahradit především kapitána ukrajinské reprezentace, výše zmíněného Gorodenského. Zbylé trio hráčů pak přešlo k DTS z konkurenčního týmu ARENA, těmi jsou hráči Alexey "xaoc" Kucherov, Taras "craft1k" Voitenko a Emil "kucher" Akhundov.

Sestava DTS.Chatrix

{#Ukrajina} Ivan "Johnta" Shevoc
{#Ukrajina} Egor "pops" Zinoviev
{#Ukrajina} Alexey "xaoc" Kucherov
{#Ukrajina} Taras "craft1k" Voitenko
{#Ukrajina} Emil "kucher" Akhundov

Zdroj: HLTV