Přejít k hlavnímu obsahu

Nová pravidla pro naše klanbáze

27. 9. 2010 | 17:29 Counter Strike 1.6
Konečně jsme se dostali do fáze, kdy můžeme vypustit mezi vás nejnovější pravidla našich klanbází. Co se změnilo a co přibylo?Náš admin tým v posledních pár týdnech pracoval na novém uspořádání a sestavení pravidel. Nyní jsou kratší, přehlednější a hráčům zaberou nanejvýš pět minut života, takže prosíme všechny hráče, aby jim věnovali tu kratičkou chviličku.Obecná pravidla Counter Strike 1.6
Výchozí obrázek

Konečně jsme se dostali do fáze, kdy můžeme vypustit mezi vás nejnovější pravidla našich klanbází. Co se změnilo a co přibylo?

Náš admin tým v posledních pár týdnech pracoval na novém uspořádání a sestavení pravidel. Nyní jsou kratší, přehlednější a hráčům zaberou nanejvýš pět minut života, takže prosíme všechny hráče, aby jim věnovali tu kratičkou chviličku.

Obecná pravidla Counter Strike 1.6

Nejpodstatnějším pravidlem, které se opět zavádí pro všechny klanbáze, je pravidlo blokace. Toto pravidlo na nějakou dobu vymizelo ze všech našich lig, ale my ho opět vracíme, neboť se nám zde přemnožily případy "nově vzniklých klanů".

Pravidla jsou jednotná pro všechny klanbáze, tedy 1v1, 2v2, 3v3 a 5v5, AIM, AWP, Pistols i Classic a pro všechny turnaje.

Nová pravidla i blokace budou zavedena dnes okolo osmé hodiny večerní.