Přejít k hlavnímu obsahu

Just a Shoot se vrací

30. 9. 2010 | 12:22 Counter Strike 1.6
Nejlepší francouzský tým roku 2006 se vrací na scénu, Just a Shoot se chtějí opět vyšvihnout na čelo tamní špičky.Každé ráno probouzí Francii jejich posvátý Galský kohout. Kokrhá i na nové časy francouzského eSportu? Nám velmi dobře známý Rémi "FuRaX" Kilinc se společně se svým přítelem Romanem "-THX" Garciou pokouší o přerod francouzské legendy.
Výchozí obrázek

Nejlepší francouzský tým roku 2006 se vrací na scénu, Just a Shoot se chtějí opět vyšvihnout na čelo tamní špičky.

Každé ráno probouzí Francii jejich posvátý Galský kohout. Kokrhá i na nové časy francouzského eSportu? Nám velmi dobře známý Rémi "FuRaX" Kilinc se společně se svým přítelem Romanem "-THX" Garciou pokouší o přerod francouzské legendy.

Klan Just a Shoot je dosti stará organizace, která na scénu přivedla takové hvězdy jako Steeva "Ozstrik3r" Flamini-ho nebo Davda "Xp3" Garrida. Tým vládl Francii po celý rok 2006, kdy se jim zadařilo na domácím mistrovství, ovšem poté přišel přechod celé organizace pod jméno WebOne. I tento klan po pár letech skončil se svým působením na scéně a jsou to tři roky, co se o poslední comeback pokoušeli Just a Shoot. Prosinec 2007 ale nebyl zrovna přívětivý a po měsíci se všichni stěhovali k organizace Get2Gev.

Vycházející slunce ale dává všem naději na něco nového. Podaří se dvojici FuRaX-THX nemožné a obnoví legendu francouzské scény? "Mým samotným cílem je přimět Nicolase "Dr.Crow" Vaissauda, aby začala znovu hrát," prozradil Garcia, dodal, že "naším primárním cílem je sestavit řádnou strukturu JAS, dále pak se zúčastnit co nejvíce online a LAN turnajů po celé Francii."

Sestava Just a Shoot

{#Francie} Roman "-THX" Garcia
{#Francie} Rémi "FuRaX" Kilinc

Zdroj: esportsFR