Přejít k hlavnímu obsahu

Fofos Gaming vítají novou sekci

1. 10. 2010 | 12:01 Counter Strike 1.6
Slovenská organizace Fofos Gaming se opět ocitá na začátku. Do týmu přišla nová pětice, která by měla povznést jméno Fofos Gaming výš, než doposud bylo.Nejnovějším přírustkem je sestava okolo Erika "premijuM" Grunwalda, která je známá především z působení u Authority-Gaming, kde se jim dostalo prozatím největšího ohlasu. Sestava se ale poté rozpustila, to když Patrik "bit0x" Buday přešel ke konkurenčním, tehdy ještě slovenským, Suicide.
Výchozí obrázek

Slovenská organizace Fofos Gaming se opět ocitá na začátku. Do týmu přišla nová pětice, která by měla povznést jméno Fofos Gaming výš, než doposud bylo.

Nejnovějším přírustkem je sestava okolo Erika "premijuM" Grunwalda, která je známá především z působení u Authority-Gaming, kde se jim dostalo prozatím největšího ohlasu. Sestava se ale poté rozpustila, to když Patrik "bit0x" Buday přešel ke konkurenčním, tehdy ještě slovenským, Suicide.

Nyní se vrací hned tři hráči ze staré sestavy a společně s novou dvojicí mají za úkol vyzdvihnout Fofos Gaming do slovenských nebeských výšin. Kapitán a lídr sekce, Erik Grunwald se vyjádřil přestupu následovně, "Sme radi že môžeme reprezentovať tento známy slovenský multigaming. Dovolím si povedať, že na nás vedenie spravilo dobrý dojem a budeme sa snažiť podávať tie najlepšie výsledky, aké sa len budú dať. Sme spolu už dosť dlhý čas a myslím si, že ak začneme efektívnejšie trénovať tak by sme mohli niečo dokázať na tejto "scéne". Ešte raz ďakujeme."

Sestava Fofos Gaming

{#Slovenská Republika} Erik "premijuM" Grunwald
{#Slovenská Republika} Patrik "bit0x" Buday
{#Slovenská Republika} František "FranzP" Poboček
{#Slovenská Republika} Tomáš "rEASTER" Nižnanský
{#Slovenská Republika} Martin "marsmelou" Ižo

Zdroj: Fofos