Přejít k hlavnímu obsahu

messiaH volí FIFA11

28. 9. 2010 | 16:59
Nejlepší český hráč hry Pro Evolution Soccer, Lubomír "messiaH" Halama, se rozhodl pro změnu ve své dosavadní kariéře. Končí s fotbalem od japonské společnosti Konami a přechází na FIFA 11!Náš portál si mohl už dvakrát ošahat ten nejlepší fotbal pro letošní rok na konzole a PC - FIFA 11. Nedávno bylo vypuštěno do oběhu demo této herní klasiky a valná většina hráčů dává více kladných bodů na stranu hry společnosti Electronic Arts.
Výchozí obrázek

Nejlepší český hráč hry Pro Evolution Soccer, Lubomír "messiaH" Halama, se rozhodl pro změnu ve své dosavadní kariéře. Končí s fotbalem od japonské společnosti Konami a přechází na FIFA 11!

Náš portál si mohl už dvakrát ošahat ten nejlepší fotbal pro letošní rok na konzole a PC - FIFA 11. Nedávno bylo vypuštěno do oběhu demo této herní klasiky a valná většina hráčů dává více kladných bodů na stranu hry společnosti Electronic Arts.

Proč ale Lubomír přešel? "Očekávám podporu v mezinárodních turnajích, to byl asi nejhlavnější bod proč jsem k FIFĚ přešel. Hry jsem hrál vždy spíš jen proto, abych v nich něco dokázal, podíval se po světě a popřípadě něco vyhrál, než-li pro zábavu."

Rozhovor s Lubomírem si můžete přečíst na stránkách eSuby. Ta sice ztrácí svou Pro Evolution sekci, se kterou byla vyjímečná, vrací se k ní ale FIFA, ve které by mohli už příští rok dominovat.

 

Zdroj: eSuba
Štítky: FIFA11