Přejít k hlavnímu obsahu

Top10 pro měsíc září podle PLAYzone.cz

3. 10. 2010 | 21:42 Counter Strike 1.6
Portál PLAYzone.cz pokračuje se svou pravidelnou sérii hodnocení nejlepších deseti týmu na naší scéně. Tentokrát jsme se zaměřili na první školní měsíc, ve kterém se odehrálo hned několik důležitých turnajů.Škola už začala téměř všem a my se musíme ohlédnout za minulý měsíc a říct, který tým si zaslouží korunku pro nejlepší tým měsíce září. První školní dny přinesly i řadu velkých a důležitých turnajů, počínaje play off PGS ligy, přes Intel Extreme Masters kvalifikaci a duem kvalifikací do GIGABYTE ligy konče. Scéna se pomalu a jistě začíná ustálet a díky tréninkům se na světlo dostávají úplně nové týmy. Největším překvapením bych označil Team 9mm, který dokráčel až do finále Mezihernového turnaje.
Výchozí obrázek

Portál PLAYzone.cz pokračuje se svou pravidelnou sérii hodnocení nejlepších deseti týmu na naší scéně. Tentokrát jsme se zaměřili na první školní měsíc, ve kterém se odehrálo hned několik důležitých turnajů.

Škola už začala téměř všem a my se musíme ohlédnout za minulý měsíc a říct, který tým si zaslouží korunku pro nejlepší tým měsíce září. První školní dny přinesly i řadu velkých a důležitých turnajů, počínaje play off PGS ligy, přes Intel Extreme Masters kvalifikaci a duem kvalifikací do GIGABYTE ligy konče. Scéna se pomalu a jistě začíná ustálet a díky tréninkům se na světlo dostávají úplně nové týmy. Největším překvapením bych označil Team 9mm, který dokráčel až do finále Mezihernového turnaje.

   
   
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
 

Porota hodnotila dle informací, které byli každému rozeslány. Každý pak udělal vlastní žebříček, který byl ohodnocen bodovým systémem.

 
 Bodový systém je velmi jednoduchý, nejlepší tým získá 10 bodů, desátý celek získá bod 1.
 
 Žebříček pro měsíc září byl sestaven dle play off PGS ligy, kvalifikací do Intel Extreme Masters, Mezihernovým turnajem a duem kvalifikací do GIGABYTE ligy.
 
   
 
1.{#Česká Republika} eSuba
Pozice týmu v žebříčku se nezměnila 
130 bodů
2.{#Česká Republika} ClanlessTým si v žebříčku polepšil
114 bodů
3.{#Česká Republika} VeryaTým si v žebříčku pohoršil 
97 bodů
4.{#Česká Republika} SnoopyGameTým si v žebříčku polepšil 77 bodů
5.{#Česká Republika} eXtatus
Pozice týmu v žebříčku se nezměnila 58 bodů
6.{#Česká Republika} ROCKETSTým si v žebříčku polepšil
 54 bodů 
7.{#Česká Republika} eErinessTým si v žebříčku pohoršil 49 bodů
8.{#Slovenská Republika} DEFEATERS
Nový tým v žebříčku 43 bodů
9.{#Česká Republika} Lokomotywa Brno
Nový tým v žebříčku 22 bodů
10.{#Česká Republika} Team 9mm
Nový tým v žebříčku 21 bodů
 
   
   
   

Za portál PLAYzone.cz hlasovali: Michal Letko, Jan Mrázek, Jiří Pacovský, Zdeněk Zoul, Milan Švejda a Tomáš Kotrla. Za zástupce klanů pak: David Hála, David Mestek, Michael Holý, Petr Tomášek, Martin Kindl, Tomáš Masaryk a Ondřej Bisták.

Jaký by byl váš top10 za měsíc září?