Přejít k hlavnímu obsahu

Dva týmy vyřazeny z INTEL CS:Source ligy

23. 10. 2010 | 16:06 Counter Strike: Source
INTEL Counter-Strike: Source liga ztrácí ve čtvrtém herním týdnu hned dva účastníky. Oba dva odstupující celky jsou ze třetí divize.Prvním týmem, který nedohraje sezónu do konce, jsou eRase-Gaming, který se rozpadl po dvou drtivých porážkách. S eRase byly problémy hned od začátku a komunikace s kapitánem prakticky neexistovala.
Výchozí obrázek

INTEL Counter-Strike: Source liga ztrácí ve čtvrtém herním týdnu hned dva účastníky. Oba dva odstupující celky jsou ze třetí divize.

Prvním týmem, který nedohraje sezónu do konce, jsou eRase-Gaming, který se rozpadl po dvou drtivých porážkách. S eRase byly problémy hned od začátku a komunikace s kapitánem prakticky neexistovala.

Dalším odpadlík je mnohem více překvapivý. Ve třetí divizi totiž končí celek Beasts, jenž doposud celou divizi vedl. V týmu ovšem opět probíhají změny a podle informací kapitána Tomáše 'Monty' Uharka bylo hned několik hráčů vyřazeno ze stavy (včetně osoby dosavadního kapitána).

"FLash vyhodil mě a LousTa a optical posléze také odešel. V Beasts tak zůstali FLash, villiG a James Star, kteří nabrali nějaké dva angličany. Vlastně ani nevím, proč mě vyhodil a je mi to jedno. Jsem rád, že se mohu připojit do sestavy eNigmatic a doufám, že nám to bude padat," uvedl Uharek v prohlášení pro PLAYzone.cz

K vyřazení Beasts se v článku vyjádřilo i vedení organizace, které uvedlo: "Jistě jste si všichni všimli, že v našem velmi známém týmu CS:Source proběhli velké změny. Z důvodu nezájmu a "laxního" přístupu hráče Montyho a Lousta, díky kterým se velmi málo hrálo a prakticky netrénovalo, jsme byli nuceni změnit sestavu a tyto hráče vyhodit z Beasts Multigaming. Pokud tým chce být úspěšný na PG scéně, je potřeba věnovat malinko více času této hře, ale co hlavně, je potřeba i vedení, které tým podrží a bude usilovat o to, aby se i něco naučil. Bohužel "Monty" na pozici TL selhal a svoje povinnosti neplnil. Loustův zájem o klanové hraní byl také mizivý a poslední dobou se i odrážel na výkonu obou hráčů.

Místo TL zaujmul velmi zkušený hráč "Flash" a tým v současné době nabral jiné obrátky. Věřim, že v současné sestavě budeme daleko úspěšnější. Na druhou stranu jsme přišli o možnost pokračovat v INTEL lize, kde jsme byli zatím úspěšní (3:0 v 3.divizi). Bohužel práva na tým měl pouze Monty a díky jeho snaze skrze PZ se i postaral o naše vyřazení. Tak můžeme ostatním týmům aspoň popřát GL do dalších zápasů INTEL ligy.
"

Beasts už vyčerpali vešekré možné změny sestavy, proto jsou odchodem dvou hráčů taktéž vyřazeni ze soutěže a všechny jejich zápasy jsou stornovány. V třetí divizi tak nadále pokračuje pouze osm týmů.