Přejít k hlavnímu obsahu

eXtatus oficiálně bez dvou hráčů

31. 10. 2010 | 23:31 Counter Strike 1.6
Úspěšnou českou sestavu eXtatus oficálně opustilo duo předních českých hráčů. Tým se ocitá v podobných problémech, jako většinu českých týmů.Sekce eXtatus patří k jedné z nejvíce úspěšných sestav letošních prázdnin. Akce jako LanCraft Summer 2010 nebo Quietus Day 2010 zažily účast předního českého celku a na obou
Výchozí obrázek

Úspěšnou českou sestavu eXtatus oficálně opustilo duo předních českých hráčů. Tým se ocitá v podobných problémech, jako většinu českých týmů.

Sekce eXtatus patří k jedné z nejvíce úspěšných sestav letošních prázdnin. Akce jako LanCraft Summer 2010 nebo Quietus Day 2010 zažily účast předního českého celku a na obou

POPISEK OBRAZKU
eXtatus na MZH 10/2011

akcích, v té době sestava zvaná INSOMNIA, dokázala brát cenný kov. Oficiální přestup pod eXtatus potvrdilo LAN finále česko-slovenské World Cyber Games kvalifikace, kde tým a manažer celku dojednali poslední detaily, avšak o necelé tři měsíce je nejspíše všemu konec.

I přestože se začátkem školního roku se na naší scéně rozjely hned dvě velké ligy, v poslední době komunita tápe a místo skládání nových sestav se týmy hádají a rozchází. Mezi ně můžeme právě zařadit i jedničku české ESL a doposud nejlepší tým 1. GIGABYTE ligy - eXtatus.

Týmové rozpory a nechuť ke hraní vyhnaly z týmu Milana "e-Xite" Kubovce a následně i staršího z bratrské dvojice Jaroslava "seth" Šimáka. Kapitán Petr "ptex" Tomášek se domácímu webu k této změně oficiálně nevyjádřil, můžeme tak jen čekat, jak se celá situace vyvrbí.

Sestava eXtatus

{#Česká Republika} Petr "ptex" Tomášek
{#Česká Republika} Petr "ppk" Šimák
{#Česká Republika} Jan "Superstar" Růžek

Dle posledních informací se s týmem opět sehrává Alkoholik Boris "pHcko" Präsens, který týmu vypomáhá jak v GIGABYTE lize, tak na ESL a Lukáš "anthrax" Ludvík.

Zdroj: eXtatus
Štítky: eXtatus