Přejít k hlavnímu obsahu

Šok u mTw, Sunde jde z kola ven!

1. 11. 2010 | 00:58 Counter Strike 1.6
Dánská scéna se v posledních hodinách otřásla v základech. Doposud nejlepší dánský tým Mortal Team Work opouští hvězdný Christoffer "Sunde" Sunde a nahradí ho Timm "ArcadioN" Henriksen.
Výchozí obrázek

Dánská scéna se v posledních hodinách otřásla v základech. Doposud nejlepší dánský tým Mortal Team Work opouští hvězdný Christoffer "Sunde" Sunde a nahradí ho Timm "ArcadioN" Henriksen.

Překvapivý tah od dánské sestavy se zrodil jen pár dnů poté, co se Mortal Team Work nepodařilo porazit své dosavadní největší konkurenty Full Gaming na akcích Komplett Gamer Challenge #2 a DSRack LAN #3 (do toho bychom mohli započítat i prohru ve finálovém turnaji dánské World Cyber Games kvalifikace). Mortal Team Work sice dokázali, že oproti světové scéně ustojí rozhodně lépe, než jejich kolegové, v domácích zápasech ale vždy vyšli lépe Full Gaming a angažováním hlavního a nejlepšího hráče týmu by chtěli opět nastolit nadvládu německé organizace.


Sunde v černé košili na Samsung Euro Championship 2010

Sunde byl jedním ze základních článků týmu od roku 2007, po jeho příchodu ze Spirit of Amiga do NoA nastolil společně se svými spoluhráči dánskou nadvládu na evropské scéně. Vítězství na světových akcích jako KODE5, ESWC Masters či World Cyber Games bude navždy patřit mezi největší úspěchy této dánské AWP legendy.

Místo Sundeho se do týmu "vrací" Timm "ArcadioN" Henriksen, který už v loňském roce okusil dres mTw právě v době, kdy Christoffer cestoval po americkém kontinentu. Vítěz letošního DSRack #3 se tak přesouvá k největšímu konkurentovi Full Gaming a společně s novými spoluhráči může navázat na druhé místo z Arbalet Cup Europe, kde mTw skončili druzí.

Sestava Mortal Team Work

{#Dánsko} Alexander "ave" Holdt
{#Dánsko} Martin "trace" Bang
{#Dánsko} Timm "ArcadioN" Henriksen
{#Dánsko} Danny "zonic" Sørensen
{#Dánsko} Oliver "minet" Minet

Zdroj: HLTV