Přejít k hlavnímu obsahu

Nová krev u nEophyte vrací tým mezi živé

Temný háv, který halil vše okolo nových nEophyte, byl konečně odstraněn a my vám oficiálně představujeme nové nEophyte! Reborn jednoho z nejstarších českých klubů je dokonán, na koho se v barvách tohoto týmu můžeme těšit?
Výchozí obrázek

Temný háv, který halil vše okolo nových nEophyte, byl konečně odstraněn a my vám oficiálně představujeme nové nEophyte! Reborn jednoho z nejstarších českých klubů je dokonán, na koho se v barvách tohoto týmu můžeme těšit?


Pojďme si hezky připomenout, jak to vlastně s nEph bylo těsně předtím, než byl vyhlášen "totální" konec. Před rokem vyslali nEophyte na World GameMasters Tournament 2009 poslední známou CS 1.6 sekci, která tým reprezentovala. Sekce se točila okolo Tomáše "zEro" Bojanovskéhom, který je už dlouhodobě s tímto klanem spojován. V minulosti tu Tomáš odehrál opravdu hodně, ovšem toto byla poslední akce, kdy se mu podařilo nosit jméno nEophyte na srdci. Organizace pak dlouho stagnovala a oficiální ukončení týmu bylo připisováno někdy na konec loňského ročníku, kdy odešel Jan "kaktusovnik" Staněk, který se o tým víceméně staral z redakční stránky.

Novým majitelem se stal komunitě známý Roman "ChocoTux" Stejskal, kterého většina z vás zná z organizace Illusion Pictures, kde zastával manažerskou pozici. On a jeho kolektiv se budou snažit prosadit tým opět mezi nejlepší celky naší scény. K tomu by týmu měla pomoct i nová webová prezentace a intenzivní spolupráce a budování česko-slovenské scény.

"V nEophyte se pořád skrývá obrovská síla a to nejen díky jeho bohaté historii. Proto jsem velice hrdý, že se mi dostalo možnosti tým obnovit s nemalým cílem - vrátit se zpět do čela herní scény. Jasně si uvědomujeme stav progamingu, do kterého se vracíme, proto budeme vkládat spousty energie i do potřebného budování a posilování komunity." Roman "ChocoTux" Stejskal

Koho tedy budeme v následujících měsících potkávat pod tagem nEophyte?

Counter Strike 1.6 sestava

{#Česká Republika} Tomáš "zEro" Bojanovský
{#Česká Republika} Ondřej "arsas" Lhota
{#Česká Republika} Tomáš "small" Bortel
{#Česká Republika} Milan "pepik" Gellebra
{#Česká Republika} Roman "fantomas" Bobčík

Call of Duty 4 sestava

{#Česká Republika} Tomáš "ThOmAs" Svoboda
{#Česká Republika} Jiří "GeorgE" Grohol
{#Česká Republika} Ladislav "mausen" Myška
{#Česká Republika} Martin "Hitch" Srp
{#Česká Republika} Petr "brody" Brodík

Většinu hráčů jsme už v minulosti mohli se jménem nEophyte na zádech vídat, jak dlouho vydrží nový dech znovuzrozeného týmu?