Přejít k hlavnímu obsahu

Dívky z fnatic poněmčují

1. 11. 2010 | 03:28 Counter Strike 1.6
Dívčí sekce australské organizace fnatic v dnešních pozdních hodinách oznámila příchod německé trojice hráček, které se k týmu připojí na následující turnaj DreamHack Winter 2010.
Výchozí obrázek

Dívčí sekce australské organizace fnatic v dnešních pozdních hodinách oznámila příchod německé trojice hráček, které se k týmu připojí na následující turnaj DreamHack Winter 2010.

Ještě donedávna převážně severská sestava se musela rozloučit se třemi stabilními pilíři, které tým podpírali už od dob Meet Your Makers. Zainab "zAAz" Turkie, Sophie "inzane" Regnér a Anette "Cazzidy" Skarderud náhle opustily jednu z nejlepších dívčích sestav světa. Před Mayrou "IpSa" Perezovou tak ležela velmi obtížná chvíle, kdy do týmu musela přivést tři hráčky, které mají chuť si zahrát na nadcházejícím DreamHack Winter 2010 a tam uspět.


Antonia (vlevo) se poprvé vydává z týmu Alternate do světa. (foto: ESL.eu)

Stačilo jen pár hodin a fnatic hýří štěstím. Na dívčím turnaji, kam byly ladies z fnatic pozvány, se objeví hned trio předních německých hráček, které prozatím hájí barvy Team Alternate. Antonia "antonia" Jilek, Melanie "beyoNd" Gutsche a Kathleen "kathi" Letsch se připojí k fnatic pro příští měsíc, aby na turnaji, který je věnovaný dívčímu gamingu, dokázaly, že mají nejsilnější a nejlepší evropskou sestavu.

"Jsme opravdu potěšeny, že si v této sestavě můžeme zahrát na DreamHacku, i přesto, že nebyly vyřčena poslední slova. Doufáme, že ukážeme to nejlepší a zároveň si užijeme i kupu srandy," prozradila kapitánka Mayra "IpSa" Perezová.

Sestava fnatic ladies

{#Švédsko} Mayra "IpSa" Perez
{#Španělsko} Irene "iReNuKa" Sanchez
{#Německo} Antonia "antonia" Jilek
{#Německo} Melanie "beyoNd" Gutsche
{#Německo} Kathleen" kathi" Letsch

Prozatím tedy můžeme říci, že je toto mix tým, jehož budoucnost závisí na tom, jak dívky zahrají na DreamHacku. Doufáme, že se hráčkám podaří uspět a vytrvají v této sestavě co nejdéle.

Zdroj: fnatic