Přejít k hlavnímu obsahu

Fofos Gaming vítá novou dívčí sekci

8. 11. 2010 | 19:29 Counter Strike 1.6
Slovenská organizace Fofos Gaming opět ve svých řadách vítá nadějnou dívčí sekci. Sestava složená z předních česko-slovenských hráček se chystá atakovat vrchol naší něžné scény.Dívčích týmů se na naší scéně objevuje čím dál tím více a není divu, že se přední české a
Výchozí obrázek

Slovenská organizace Fofos Gaming opět ve svých řadách vítá nadějnou dívčí sekci. Sestava složená z předních česko-slovenských hráček se chystá atakovat vrchol naší něžné scény.

Dívčích týmů se na naší scéně objevuje čím dál tím více a není divu, že se přední české a

POPISEK OBRAZKU
Romana "Xib!nka" Cilingová

slovenské organizace přetahují o jejich přízeň. Poslední sestavou, která by mohla v budoucnu promluvit do osudu komunity, je ta okolo Pavlíny "topaska" Piknová. Slovenská hráčka sdružila do Fofos Gaming odpadlice z různých týmů naší scény a dohromady tvoří opravdu silnou pětku.

Kromě Romany "Xib!nka" Cilingové mají všechny dívky zkušenosti z prvotřídních česko-slovenských dívčích klanů. Janku "JANiCA" Šedovou jsme nějaký čas mohli vídat v barvách ASUS Ladies, Nikolku "Nikooolkka_" Horovou zase v Grunex Ladies a třeba Maňušku "Manuska" Madolovou jsme měli tu možnost vidět v zaniklých Suicide.

Sestava Fofos Gaming Ladies

{#Slovenská Republika} Pavlína "topaska" Piknová
{#Slovenská Republika} Romana "Xib!nka" Cilingová
{#Slovenská Republika} Janka "JANiCA" Šedová
{#Česká Republika} Nikolka "Nikooolkka_" Horová
{#Slovenská Republika} Marianna "Manuska" Madolová
{#Česká Republika} Žaneta "Zojka" Stará

Zdroj: fofos.sk