Přejít k hlavnímu obsahu

DOG Soldiers přijímají slovenskou sekci

8. 11. 2010 | 20:47 Counter Strike 1.6
Další organizace, která se vrací na naší scénu, DOG Soldiers, vítají ve svých řadách novou slovenskou sestavu. Celek známý jako pccko.sk zkouší štěstí u nově obnoveného klanu.DOG Soldiers dříve patřili mezi užší špičku česko-slovenské scény a dařilo se jim především na poli mladšího Counter Strike: Source. Nyní by se tento tým vedený Markem "Lobo" Stratinským chtěl ucházet i o přední místa v Counter Strike 1.6 a dopomoci k tomuto nesnadnému úkolu by měli i slovenští pccko.sk, dříve známější jako east!.
Výchozí obrázek

Další organizace, která se vrací na naší scénu, DOG Soldiers, vítají ve svých řadách novou slovenskou sestavu. Celek známý jako pccko.sk zkouší štěstí u nově obnoveného klanu.

DOG Soldiers dříve patřili mezi užší špičku česko-slovenské scény a dařilo se jim především na poli mladšího Counter Strike: Source. Nyní by se tento tým vedený Markem "Lobo" Stratinským chtěl ucházet i o přední místa v Counter Strike 1.6 a dopomoci k tomuto nesnadnému úkolu by měli i slovenští pccko.sk, dříve známější jako east!.


Zleva: X-RaY, uno, benq1, StaN, gioTive v loňském roce reprezentovali Suicide

Největší změnou, která v poslední době tuto sestavu potkala, byla výměna Martina "will" Martončika, toho nahradil Richard "hmxcile" Cuper, který doposud hrával za konkurenční Cracked Gamers.

Sestava DOG Soldiers * pccko.sk

{#Slovenská Republika} Peter "uno" Lipowski
{#Slovenská Republika} Tomáš "X-RaY" Ostrožlík
{#Slovenská Republika} Martin "gioTive" Brumerčík
{#Slovenská Republika} Richard "hmxcile" Cuper
{#Slovenská Republika} Martin "whisky" Glevaňák

Kluci si prozatím drží druhé místo v naší GIGABYTE lize, když čtyřikrát vyhráli a pouze jednou prohráli. Zápas šestého kola by se měl odehrát již zítra od 19:00.

Zdroj: DOGSoldiers