Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Warcraft 3 Liga 2010 dnes startuje

8. 11. 2010 | 19:13 Warcraft 3
Výchozí obrázek

Úplná pravidla ][ Admin team ][ 1.divize ][ 2.divize ][ 3.divize ][ 4.divize ][ PZ sázky

Registrace jsou z námi a nyní už jde do tuhého. První zápasy se hrají už dnes večer. Přečtěte si tu zde důležité informace o změnách v harmonogramu či v pravidlech. Dnes ve 20:00 hod první kolo! Sraz Garena TFT Tournament Room 3.

Změny pravidel

Celkem 46 hráčů se přihlásilo do PLAYzone 1vs1 ligy 2010. Ikdyž to nesplňuje očekávanou padesátku, pořád se jedná o velký zájem hráčů o Warcraft 3 a to je pro nás potvrzení toho, že warcrafťácká scéna ani zdaleka neupadla jak se předpokládalo. Je to jen na hráčích - na Vás, jak projevíte zodpovědnost za sebe v lize (znova podotýkám, že pokud nebude mít projekt úspěch, tak v budoucnu už žádný nikdy nikde nebude). Nespoléhejte na práci administrátorů a snažte se vše odehrát, řiďte se příslovím: "Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek". Po ukončení přihlášek do ligy proběhly nějaké změny v harmonogramu a v pravidlech a ty jsou následující.

a) Místo 2 skupin jsou 4 divize po 11-12 hráčích (tzn. do konce ledna skončí sezóna základní části)
b) Nebude žádná 14denní pauza přes Vánoce - každý má právo zápas odložit
c) Přibylo pravidlo 7.6 FREEWIN (viz úplná pravidla ligy)
d) Změnilo se pravidlo 4.9 MAPPOOL (viz úplná pravidla ligy)


Základní informace

Počínaje dneškem 20:00 hod začíná oficiálně sezóna základní časti PLAYzone ligy. Sraz bude jako dnes, tak i nadále na Gareně v Garena TFT Tournament Room 3 (každé pondělí pevně stanovené datum, více viz harmonogram zápasů). Pokud někomu nebude vyhovovat termín, tak to napíše do komentáře k příslušnému zápasu a odloží se. To ale neznamená, že vyloženě bude nějaké invididum mezi námi měnit termín z každého stanoveného pevného termínu.

Pokud bude nějaký probléme, který budete nějak chtít řešit, je samozřejmost, že žalobu podložíte nějakými důkazy (screen, replay, chatlog apod.). Nerad bych slyšel dnes v prvním kole dotazy na úplně základní věci, které jsou (podle mě zbytečně, ale jsou) uvedeny v pravidlech ligy. Seznam map TS, TM, TR, EI a SV se nakonec budou škrtat systémem: 1.hráč - škrt, 2.hráč - škrt, 1.hráč - pick, 2.hráč - pick a poslední mapa se hraje v případě 3.hry.

Po hře je povinností každého hráče zadat pravdivý výsledek na PLAYzone a přiložit k němu vítězné záznamy her a proklikat hrané mapy (více viz pravidla). Kdo tak prosím Vás neučiní, tak mu už ani dnes hry neuznám. Všechna tyto opatření jsou zavedena kvůli disciplíně proti inviduálním škůdcům komunity, děkujeme za pochopení.

Hledají se admini !

Je na oko jasné, že by byla blbost, kdyby se celý projekt zakládal na jedné osobě a proto Vám tímto oznamuji, že hledám 1 pomocného admina s plnou mocí a 2 komentátory na rekapitulaci každého zápasu. Očekávám již nějaké zkušenosti nebo bez praxe alespoň znalosti z branže. Kdo by měl zájem, nechť se mi ohlásí - e1f (kontakty viz admin team).