Přejít k hlavnímu obsahu

DATEL 2010 - Známe vítěze

9. 11. 2010 | 22:11 Všechny hry
Po dva týdny mohla porota v čele s Karlem "Pigi" Potužníkem utvářet budoucnost soutěže DATEL 2010. Jedna z mála akcí, která porovnává přední české a slovenské redaktory, se opět nesla ve vítěznou jízdu domácí eSuby. Okolo dvaceti redaktorů a různých přispěvatelů soutěžilo o přízeň poroty, která byla složená z předních osobností české scény. Kromě redaktorů domácí eSuby, mohli své říct i zástupci našeho portálu, manažeři týmu eEriness a nEophyte, nebo třeba zástupce projektu Hitpoint.cz, Ondřej "smOke" Báča. Jak nakonec dopadlo měření redaktorů?
Výchozí obrázek

Po dva týdny mohla porota v čele s Karlem "Pigi" Potužníkem utvářet budoucnost soutěže DATEL 2010. Jedna z mála akcí, která porovnává přední české a slovenské redaktory, se opět nesla ve vítěznou jízdu domácí eSuby.

Okolo dvaceti redaktorů a různých přispěvatelů soutěžilo o přízeň poroty, která byla složená z předních osobností české scény. Kromě redaktorů domácí eSuby, mohli své říct i zástupci našeho portálu, manažeři týmu eEriness a nEophyte, nebo třeba zástupce projektu Hitpoint.cz, Ondřej "smOke" Báča. Jak nakonec dopadlo měření redaktorů?

DATEL 2010

1. místo Tomáš "Pospi" Pospíchal
2. místo Karel "Pigi" Potužník
3. místo Jiří "Man1" Pacovský / Jiří "FireTight" Szabó

Do této ankety promluvil náš hlavní Counter Strike 1.6 redaktor, Jiří "Man1" Pacovský, který se umístil na děleném třetím místě společně s bývalým redaktorem eSuby, Jiří "FireTight" Szabó-em. Jednoznačné vítězství pak padlo do klína Tomáši "Pospi" Pospíchalovi, který s náskokem sedmi bodů porazil "magora" Karla "Pigi" Potužníka.

Článek roku

1. místo Tomáš "Pospi" Pospíchal
2. místo Jiří "FireTight" Szabó
3. místo Jakub "LorD" Sýkora

Nejlepším článkem letošního roku se dle poroty stal Mafia II - Pokračování konce, který má na svědomí eSubácký Tomáš "Pospi" Pospíchal. Ten si tak na konto připisuje druhý zářez, ovšem to jen díky jednomu bodu. Ten k vyrovnání skóre chyběl Jiřímu "FireTight" Szabóvi, který se rozepsal o tom, Jak zničit úspěšné studio?. Třetí místo zaujal Jakub "LorD" Sýkora, píšící na stránkách Grunexu, za svůj článek o profesionálním hraní.

Reportáž roku

1. místo Tomáš "Pospi" Pospíchal
2. místo Michal "MAJKL" Míka
2. místo Jiří "FireTight" Szabó
2. místo Martin "Giorgiu" Giorgiutti

Jednoznačného vítězství dosáhl Tomáš "Pospi" Pospíchal i v anketě Reportáž roku, kde se mu s jeho informacemi a novinkami z belgické Antwerp Esport Festival 2010, podařilo vyhrát o rovných devatenáct bodů! O druhé místo se podělili hned tři redaktoři. Jedním z nich je i náš šéfredaktor Michal "MAJKL" Míka, který se o to zasloužil díky reportáži z Dětkovic. Další, kdo se na druhém místě s dvaadvaceti body umístil, byli, Jiří "FireTight" Szabó a jeho Game Acces Summit 2010 a Martin "Giorgiu" Giorgiutti, kterého vídáte pravidlně na našich stránkách a mohli jste s ním strávit nějaký čas také po boku AEF 2010.

Blog roku

1. místo Tomáš "wellbi" Nousek
2. místo Karel "Pigi" Potužník
3. místo Tomáš "sNicky" Muchna

Nejlepším blogem, jenž se potuluje českým gamingovým internetem, se stal Progaming v éteru českého internetu vol. 1, který napsal jeden z bývalých členů portálu United Games, Tomáš "wellbi" Nousek. Druhé místo patří "magorovi" Karlu "Pigi" Potužníkovi, který se svou "magoráckou" sérií přispívá často nejen na naše stránky. Tentokrát mu druhé místo vynesl blog s názvem "Bulvár". Třetí pozice patří redaktoru eSuby, Tomáši "sNicky" Muchnovi, který se zasloužil o obohacení naší scény tím, že nám sepsal "stručný" popis krásné mezihernové soboty.

Rozhovor roku

1. místo Tomáš "SirAster" Kotrla
2. místo Jiří "FireTight" Szabó
3. místo Martin "Evilbringer" Dudek

Poslední velkou anketou, ve které měli porotci možnost něco ovlivnit, byla ta o nejlepší rozhovor. Na jejím vrcholu se nakonec umístil bývalý redaktor našeho webu, Tomáš "SirAster" Kotrla, který si v sáhodlouhém povídání opravdu pořádně pokecal s Michalem "MAJKL" Míkou. Druhé místo bral Jiří "FireTight" Szabó, kterému se pod "pero" dostal hráč Call of Duty 4, Josef "meny" Otta. Bronzová příčka pak patří Martinu "Evilbringer" Dudkovi, který vyzpovídal nám moc dobře známého Lukáše "Jump" Vobeckého.

Portál PLAYzone.cz gratuluje všem vítězům a doufá, že i příští rok se sejde tolik kvalitních článků. Veškeré zbylé informace naleznete na stránkách eSuby.

Zdroj: eSuba
Štítky: DATEL 2010