Přejít k hlavnímu obsahu

Fnatic propouští svou dívčí sekci

10. 11. 2010 | 00:37 Counter Strike 1.6
Poslední dva týdny byly pro dívčí sestavu fnatic opravdu hektické, vedení celku se nakonec rozhodlo neposlat dívky na nadcházející turnaj, který se koná při turnaji DreamHack Winter 2010.První velkou změnou, která zasáhla nejlepší evropskou sestavu, byl odchod dlouholetých opor zAAz-inzane-Cazzidy, jenž se rozhodly odejít především kvůli práci nebo škole. V týmu pak zbyla poslední švédská hráčka Mayra "IpSa" Perez a Španělka Irene "iReNuKa" Sanchez, přičemž po pouhých třech dnech našla tato zbylá dvojice trio nových hráček.
Výchozí obrázek

Poslední dva týdny byly pro dívčí sestavu fnatic opravdu hektické, vedení celku se nakonec rozhodlo neposlat dívky na nadcházející turnaj, který se koná při turnaji DreamHack Winter 2010.

První velkou změnou, která zasáhla nejlepší evropskou sestavu, byl odchod dlouholetých opor zAAz-inzane-Cazzidy, jenž se rozhodly odejít především kvůli práci nebo škole. V týmu pak zbyla poslední švédská hráčka Mayra "IpSa" Perez a Španělka Irene "iReNuKa" Sanchez, přičemž po pouhých třech dnech našla tato zbylá dvojice trio nových hráček.

Mezeru měly zaplnit hráčky Team Alternate, Antonia "antonia" Jilek, Melanie "beyoNd" Gutsche a Kathleen "Kathi" Letsch, jejichž budoucnost u týmu měl rozhodnout právě dívčí turnaj.

Vedení fnatic odeslalo dívkám smlouvy k podpisu, ovšem zjistilo se, že Melanie a Antonia jsou stále vázani smlouvou u svého dosavadního zaměstnavatele, Team Alternate. Kvůli tomu se tedy dívky nemohli zúčastnit turnaje v barvách fnatic a proto se narychlo hledala další náhrada.


Ještě jako Pink Zinic po vítězství v EFL (foto: esl.eu)

Nakonec dívky došly k tomu, že museli kontaktovat Zainab "zAAz" Turkie, která by si na turnaji zahrála pouze jako záskok. Jejich bývalá spoluhráčka ovšem nyní pracuje pro konkurenční firmu organizace fnatic a manažeři jí tak nechtěli přibrat do týmu.

Nejistoty, které okolo týmu bohužel vyvstaly, donutily vedení nepustit dívčí sestavu na turnaj, přičemž následně se stávající hráčky (IpSa a iReNuKa) rozhodly hledat štěstí někde jinde. Dle posledních informací se již brzy připojí k Team Alternate, kde už na ně čekají jejich "nové" spoluhráčky.

"Dnešní den je opravdu smutný den, neboť se musíme rozloučit s FnaticMSI. Rozhodly jsme se tak kvůli neshodám a nedorozumění, které se mezi námi objevily. Naproti tomu musím říci, že jsme se s vedením rozešli v dobrém a jsme velmi vděčni za všechny příležitosti, které nám FnaticMSI dali. Všechny výlety, turnaje a zkušenosti, které jsme díky sponzorům získaly, budou mít vždy zvláštní místo v mém srdci." Mayra "IpSa" Perez

Bývalá sestava fnaticMSI Ladies

{#Švédsko} Mayra "IpSa" Perez
{#Španělsko} Irene "iReNuKa" Sanchez

Zdroj: fnatic
Štítky: fnatic