Přejít k hlavnímu obsahu

Hlasujte pro své favority na WCG11

18. 11. 2010 | 09:22 Všechny hry
Organizátoři World Cyber Games tak jako v loňském roce připravili řadu anket, které určí, jaké hry se budou hrát na World Cyber Games v příštím roce.Sedm anket nyní třímají osud nadcházejícího turnaje World Cyber Games. Všichni fanoušci herních titulů mohou zvolit jednoho svého favorita z takových kategorií jako First Person Shooter (FPS), Sport nebo Real Time Strategy (RTS).Objeví se na příští elektronické olympiádě Counter Strike 1.6 nebo Quake Live? Prorazí spíše druhý díl StarCraftu nebo se dočkáme poprvé i Heroes of Newerth na tomto velkolepém turnaji?
Výchozí obrázek

Organizátoři World Cyber Games tak jako v loňském roce připravili řadu anket, které určí, jaké hry se budou hrát na World Cyber Games v příštím roce.

Sedm anket nyní třímají osud nadcházejícího turnaje World Cyber Games. Všichni fanoušci herních titulů mohou zvolit jednoho svého favorita z takových kategorií jako First Person Shooter (FPS), Sport nebo Real Time Strategy (RTS).

Objeví se na příští elektronické olympiádě Counter Strike 1.6 nebo Quake Live? Prorazí spíše druhý díl StarCraftu nebo se dočkáme poprvé i Heroes of Newerth na tomto velkolepém turnaji?

Vše je ve vašich rukou, proto tedy hlasujte na oficiálních stránkách World Cyber Games.

Zdroj: WCG