Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone liga: 1. kolo coverage (update)

18. 11. 2010 | 22:48 Warcraft 3
V budoucí době se hráči WarCraft III ligy mohou těšit na oblíbené zkomentované zápasy, zároveň však byla nastolena přísnější pravidla, protože se zřejmě ty první neosvědčily. Zároveň se tak odhadově uvolní místa pro zájemce, kteří se nestihli registrovat. Dále se dozvíte proč.
Výchozí obrázek

V budoucí době se hráči WarCraft III ligy mohou těšit na oblíbené zkomentované zápasy, zároveň však byla nastolena přísnější pravidla, protože se zřejmě ty první neosvědčily. Zároveň se tak odhadově uvolní místa pro zájemce, kteří se nestihli registrovat. Dále se dozvíte proč.

Úplná pravidla ][ Admin team ][ 1.divize ][ 2.divize ][ 3.divize ][ 4.divize ][ PZ sázky



Změny pravidel

K událostem z 1.kola a z pohledu nespokojenosti nejen mě, jsem se rozhodl změnit pravidla na základě kontumací. Do této změny bude započítáváno už i první kolo a spočívá v trestu za nedostavení se na zápas. Přesněji řečeno, ten kdo se nedostaví na zápas, aniž by ho odložil (více v pravidlech), tak mu bude udělen trest v podobě jedné žluté karty (za 2 žluté už je červená - diskvalifikace z ligy). Tzn. že takto nebudou následovat masivní situace kontumací a hříšník neodejde bez postihu. Každý kdo bude z ligy vyloučen, tak nastává situace, kdy všechny jeho i již odehrané zápasy budou zkontumovány ve prospěch soupeře - nebude tak docházet k nespravedlnostem vůči vzorným hráčům. Více se dočtete v úplných pravidlech pro PLAYzone liga 2010 ve hře Warcraft 3.

a) Byly kompletně předělány pravidla ohledně kontumací větve 7
b) Problémy se nyní řeší prostřednictvím protestů nebo monitorované diskuze daného zápasu
c) Výsledky diskvalifikovaného hráče případnou ve prospěch každého soupeře na stav 1:0
d) Admin team se rozrostl o 2 administrátory. Přesněji jde o 2 komentátory zápasů: Evilm & GREEN


1. Divize

{#Slovenská Republika} Supermario [2:0] Sweetb {#Česká Republika} rep download (APM fight: 149:212)

UD vs OC, mapa SV. Ork jde klasiku, UD pavouky. Hned jak vyskočí z oltáře, běží BM do UD báze na rush, po cestě se ještě staví pro circlet. Rush se mu ale vůbec nepovedl - přichází o grunta aniž by UD cokoliv zabil. Po menší šarvátce o chvíli později vycreepuje sweetb. fontánku, zatímco techuje t3 a čeká na SH. Kolem 7mé minuty sweet pěkně zabije pavouka u UD báze. V t3 přidává ork bersekery a wywky, zatím co UD hraje velmi pasivní hru (v 10té minutě nikdo nemá lvl 3). Potom ork chvíli creepuje, Mario jde k taverně, bere si pitlorda a první větší bitva (upkeep mírně výhodný pro OC) zkončí výhodou pro Maria, který se konečně nalevluje a od té doby jen nahání orka po mapě, víceméně mu vše zabije a vyhrává.

UD vs OC, mapa EI. Začátek stejný, akorát sweetb. se tentokrát rozhodl pro creepovaní, za které byl odměněn pěkným dropem a creepjackem na Mária u tržiště. Hra se opravdu vyvíjí pro orka o něco lépe než minule, ale pak přijde první šarvátka, kde sweetb. ztratil několik jednotek + BM. Nakonec jako v minulé hře prohrává, protože nemá dispell na howl od pita. Výhru mu nezajistí ani blejdmástr s +20 v útoku a sweetb. píše GG.

{#Česká Republika} vOsh [2:0] G3orgig {#Česká Republika}   rep download (APM fight: 101:135)

NE vs UD, mapa EI. UD staví build na ghuly a z oltáře volí dreadlorda. vOsh volí potmu a huntky. UD útočí s 9ti ghulama a DL, vOsh brání s věžkou, potm +3 huntky. Kvůli sleep+surround ztratí potmu, ale UD potom suveréně naběhne mezi stromy a huntky a přijde téměř o všecko, aniž by získal level, píše GG a že má podezření na maphack.

OC vs UD, mapa TS. Ork klasika s FS, UD pavouky. Ajvory běží na harrash a celkem UD zpomalí, ale dá mu celý level a přijde o port. Okamžitě se ale vrací zpátky s Nagou a push pokračuje, ze začátku se ještě UD ubrání, ale když se vOsh vrátí zpátky s wywkou + skutečnost, že se Georgigovi sekl lich mezi oltářem a lesem + jeho nešťastný port, kvůli kterého přišel o 2 pavouky úplně zadarmo = GG

{#Česká Republika} Yurnero [2:1] IceLoad {#Česká Republika} rep download (APM fight: 156:155)

OC va HU, mapa EI. Oba hrajou klasický začátek s creepováním ogra+trollů na sever od základny. V 5té minutě vymění human 5 footů za dvě nory, stahuje se, obnovuje trošku armádu a zatímco ork creepuje, human kupuje kapesní věže, beastmastera a jde věžovat. Krátký fight yurnero nezvládl hlavně protože neměl dispell. píše GG

OC vs HU, mapa SV. Oba hrajou znovu klasiku, yurnero mění port za circlet, běží tentokrát na harrash, ukrade velkého creepa a zabije několik sedláků. Je jasný, že human jde tu samou taktiku co minule, ork tentokrát ztrácí jen jednu noru, ale zase nezíská tolik footů. Po menším creepu opravdu Eraser běží s armádou věžit. Yurnero tentokrát ovšem má dispell a tower rush bez větších potíží odráží. Později chytá humana na creepu a ten je nucen odportit. O minutku se setkávají znova a human píše "gg"

OC vs HU, mapa TM. Cross spawn. Human jde build na turbocreep, ale zřejmě ho moc neumí, protože začne creepovat ve chvíli, kdy orkovi vyskakuje z oltáře blademaster. Hned po prvním creepu yurnero krípdžekne humana, který chce vyčistit mercenary camp. Tahle situace už je vlastně GG, protože human tady ztratil AMko, půlku footů a nějakou milici. K tomu nechá lvl 6 golema asi s 50hp. Chviličku potom vyleze orkovi z oltáře SH a od té doby blejd zabíjí co se hne, a nezabrání mu v tom ani milice, ani lvl 2 arcimág. "gg"

{#Česká Republika} Bloban [2:0] Gildor {#Česká Republika} rep download (APM fight: 196:89)

Game1: "the replay file could not be loaded"

Game2: OC vs UD, mapa EI. Ork klasika s FS, UD pavouky. Oba creepnou lvl 2 a Bloban vyráží zaútočit na akolyty. Vymění je 3 za jednoho grunta, když má UD půl techu. Ten pravděpodobně nedával vůbec pozor, protože hned potom si nechal zadarmo sundat pavouka. Gildor ale tech neruší a oba hráči creepujou. Ork staví v t2 dvě bestiárky a tlačí ridery, společně se SH. UD má takovou ekonomickou nevýhodu, že jenom creepuje. Místo liche si techuje t3, a už v téhle chvíli prohrává proti orkovi o 10 food. Přesto se nějak ubrání následnému útoku, ale netuší, že Bloban má právě dostavenou expu, a s tím, že mu vlci chodí zabíjet akolyty + ten tech se dvěma těžícíma, je pro UD tak ekonomicky neúnosné, že to dopadne, tak ja se dá čekat, po chviličce je to 80 food vs 45 a ork ukončuje

{#Česká Republika} TomikuS [2:0] MadmaN {#Slovenská Republika} rep download (APM fight: 163:209)

Terenas Stand. Tomikus volí FS a fast T2 a MadMan se snaží tohle counterovat AM + footmeny + tower rush. Tomikus se brání jen Farseerem a burrowy, po chvíli se mu podaří zabít Madmanova arcimága, hned na to z baraksu vyjíždí první katapult a Tomikus vítězí v první hře.

Secret Valley. Tomikus opět fast tech a harash, naopak MadMan se tentokrát vydává creepovat. Tomikusovi se podaří zabít pár workerů pomocí FS a vlků, na druhou stranu z vlků Madman získává free level 2 pro svého arcimága. Tomikus pokračuje v harashi a MadMan v creepování. Orkovi se podaří jeden nepodstatný creepsteal, MadMan se přesouvá ke spotům u Tomikusové báze. Přichází FS a SH s hexem, kteří zabijí jednoho footmana, poté se soustředí na AM a ten je nucen s low HP použít TP. Tomikus mezitím rozjíždí Wyverny a přechází do pushe. MadMan nemá dostatek antiairu a tak přichází o riflemana a poté i o AM. MadMan je donucen se schovat do báze a Tomikus znicí arcane tower + obchůdek poté creepne spot vedle humanské báze, což mu zajistí level 2 pro FS. Následně získá level 2 i SH díky creepu spodní fontány, kde Tomikus zapomněl Criclet, což mu ovšem nebrání aby se vydal huntit MadMana. Human ztrácí jednotku po jednotce, nakonec v bázi je donucen vyvolat milici a nutí Tomikuse teleportovat se do báze, nicméně ztráty na MadManově straně byly celkem slušné. Tomikus se vyhealuje, přídává batridera na counter dragonhawků a posledním útokem končí druhou hru ve svůj prospěch.


2. Divize

{#Česká Republika} HonEy [2:0] TheConqError {#Česká Republika} rep download (APM fight: 130:102)

RND(elf) vs elf, mapa TR. Elfové jsou naproti sobě a volí klasiku s DH a AoW creepem želviček. Po creepnutí se démoni nějakou dobu honí po mapě, Honey má o něco dřív tech, Conq o archerku víc. Docela vtipná mi přišla situace, kdy obě DH spolu creepovaly shop. Ten pozdějí dodělá Honey a získá výhodu v lvlu, ale ztratí na creepu tři archerky :-D Na t2 berou oba nagu, Honey dělá AoL a expand na červeném creepu vedle báze, Conq talony a t3. v 8mé minutě kupuje Conq retraining knížku (lvl2 dh?). Ještě chvilku creepujou a už běží do sebe. Conq má výhodu ve food a v techu Honey v levelech. Conq dobírá tinkera a ničí expand, zatímco Honeymu, který se rozhodne nebránit ale creepovat, dobíhají první medvědi a z creepu mu vypadne vampiric aura. Po chvíli se poprvé setkají u Honeyho báze. Conq má 50 food talon/archer/trihero(3/2/1) Honey má 50 food bears/dryad/DH+Naga(4/4). Honey bez problémů útok odráží a staví expand na červeném creepu za shopem. Oba překračujou upkeep, docreepujou víceméně celou mapu, setkají se u druhého shopu, kde Conq přijde o DH a dalších 20 food army. Skusí ještě útok na expand, ale ten jen potvrdí, že je konec. GG

RND(HU) vs NE, mapa SV. Oba klasiku AM/DH creep oranžového vedle základny. Honey jde dělat expand, a i když mu ho Conq scoutne, lvl 3 AMko odrazí útok bez problémů a ještě doběhne k elfovi do báze přesně na zrušení t2 budov. Přijde sice o všechny footy, ale má zavěžený main (t2), zavěžený expand a po drobném creepu lvl 4 AM, jehož elemental sám stačí na zabití všech talonů, a když se k tomu přidají rifláci... Přesně to se stane, když Conq jde zaútočit s DH2/Panda1 a pár talonama/archerkama na Medovo bázi, a přijde o všecko krom pandy. Humanovi pak s creepu dropne trueshot aura a už domalováno definitivně. ConQ sice přidal do armády dryády a dráčky(50 food) ale proti mixu riflí, priestů a mortárů (+-70 food) je to nic. A když se to všechno potkalo, tak elf píše GG během 20 sekund. Abych nezapomněl - Honey měl ještě Bloodmage jako druhého hrdinu, ale ten nesloužil k ničemu jinému než nošení aury, tak jsem se ani nezmiňoval... : )

{#Česká Republika} Seda [2:0] Evilm {#Česká Republika} rep download (APM fight: 133:69)

RND (UD) vs RND (NE). Mapa TS. Naprosto netuším co Evilm před hrou kouřil, ale něco asi jo, protože z replaye je opravdu nejasné co zkouší dělat. Vypadá to jako creepování DK s pár ghulama a přechod na pavouky, ale těžko říct. Seda bere KotG, kterým Evilmovi ruší jeho sen o klidném creepu, staví dvě AoW a nějaké moonwelly uprostřed mapy a tlačí huntky. Evilm se snaží udělat aspoň něco, a když jde posekat bludičky, tak mu Seda před základnou postaví věžky a totálně ho zatlačí dovnitř. Evilm se to chvilku snaží bránit, ale když si nemá jak vyléčit DK + vidí katasy, píše pfff:-D a leavuje

RND (OC) vs RND (NE), mapa EI. Evilm tentokrát hraje smysluplnou strategii, která vypadá jako burrow rush, ale při vyrážení k útoku objeví před bází AoW. Seda pořád něco staví něco kolem, i když mu to Evilm docela efektně ruší, dokud nepřijde FL a Evilm se nenechá zatlačit do báze. Od té doby jen kempí za věžkama a snaží se zavěžit peonem v bázi nepřítomného Sedu, který se jen tak z nudy vypraví ubohou věžku s norou zničit. Celá hra se dá shrnout hláškou z 6té minuty, kdy se Evilm ptá "co s tím? xD" a Seda odpovídá "stačí být dobrej :D". Evilm se příliš pozdě rozhodl zkusit se z toho všeho dostat, takže GG

{#Česká Republika} Azawal [2:0] Fabozi {#Slovenská Republika} rep download (APM fight: 199:90)

RND (OC) vs RND (OC), mapa EI. Aza bere Blejda, Fabozi Síra. Oba si creepnou dvojku. Pak si běží do shopu oba hrdinové pro botky, získá já BMko a FS musí odportit. Aza má sice rychlejší tech, ale vůbec ho nepotřebuje. Zabije grunta, poseká vlky, ubere ostatním gruntům a při right clicku na FS Fabozi beze slova leavuje

RND (NE) vs RND (UD), mapa TS. Fabozi hraje late fiendy, Aza klasicky DH, AoW creep. Faboz zabije na harashi archerku, a pak dává kostrama příležitost, aby se Aza mohl předvádět (stahuje bludičky do dolu). Když vidí, že víc toho už asi neudělá, vrací se domů taky něco pocreepovat. Mezitím oba techujou a připravujou si co dál. Začíná den a nastává útok nemrtvého. Situace je 5 vouků DK3 Lich 1 vs 2 (3) archery, DH3 Naga 1. Jasnej win pro UD ne? Je to pravda, ale jen do chvíle, dokud se odněkad nevynoří tři medvědi. Faboz portuje domů, kupuje orb a dělá destro upgrade, přidá mezi vouky nějakou tu abosku a staví boneyard. Aza tlačí další medvědy a útočí. Je donucen k portu, creepuje a staví expand. Food je vyrovnaný, Faboz šetří na překročení upkeepu (1.3K gold), i když má výhodu v levelu a elf má pouze dvě dryády proti airu je pasivní a něco málo si creepuje. Když vylětí wyrm, jde zničit Azovi expand. Tady se ovšem všechno zvrtne, protože místo aby pavoukama sundal dryádky a wyrmem do pohody medvědy, střílí vším do hrdiny a za chvilku musí portit, když vymění 20 food armády za Nagu. Azawal zaútočí na základnu a ukončuje hru. Oba píšou GG

{#Česká Republika} W@r Sheep [0:2] SpeectreX {#Česká Republika} rep download (APM fight: 52:118)

OC vs OC, mapa TM. Cross spot, Sheep (Lusky) volí FS, Spectre blejda. Spectre dává oranžový kemp (3 gnolly) Lusky malý zelený, zajímavé je, že si jako první skill vzal blesky (missclick?). Spectre má rychleji tech, a chce z té vyhody vytřískat co nejvíc, bere z taverny Nagu a míří na... Lusky se mezitím objevuje v základně soupeře s cílem zničit noru (vedle které se staví bestiárka???), Spectre se otáčí a zabije tři grunty a FS, kterého ovšem dorazí nora, takže Spectre má expy jen ze dvou gruntů. Hned se potom rozbíhá na protiútok, zabije grunty, věž, noru, TC, FS, jde se vyléčit, vrací se a doničí co zbylo. Poslední kousek chatu vás možná pobaví : )

OC vs OC, mapa EI. Sheep klasiku s BM, Spectre FastTech, taky s Blejdem. Oba beží proti sobě, člověk by si myslel že BM+Grunt>BM, ovšem Spectre s pár škrábancema gruntovi useká cca 450 hp. Po tomto výkonu vymění Spectre port za circlet a botu, zabije "svého" grunta, protože Lusky nemá ani shop na salvu. T2 je hotovo, Spec. staví dvě bestiárky a SH, Lusky se chystá zaútočit mixem gruntů, hh, katas, BM a FS(tentokrát s vlkama), všechno až na bmko umře a do útoku se žene Spec s 4ma riderama, kodem a hrdinama. Znovu zabije všechno včetně, věžma notně opevněné, základny. Hraje se až do úplného vyhlazení :-D

{#Česká Republika} Proxio [0:2] e1f {#Česká Republika} rep download (APM fight: 199:131)

NE vs NE, mapa TR. Spawn mají naproti sebe v levé části mapy. pRx (Quintec) jede klasiku s DH a AoW creepem, Elf svoje huntky (má později hrdinu - PotMu). pRx má sice lvl 2 DH s docela slušným dropem (clawy a sliperka) ale Elf získává dust z obchodu, nacreepuje lvl 2 a pak se jeho 7 huntek s potmou pustí do 6ti archerek, a ten masakr si dovedete představit. Quintec se nějak stáhne, protože má dodělanej tech, přinese si Nagu. Do minuty je v jeho 33 food všeho 12 huntek a Quintec "mu na to kašle". Konec

NE vs NE, mapa SV. Oba jedou to samé, co v minulé hře. pRx zkouší vylepšit archerkám armor, dokonce přimíchá do armády pár huntek, jenže stejně jako minule, i teď se nechá strašně jednoduše přemasovat. Elf dokonce předvede surround! pRx nějak sestaví armádu z huntek a dryád, ale Elf si toho brzo všimne a přidá do huntek dvě balisty a vyhrává bez ztráty jednotky. Quintec píše GG


3. Divize

{#Česká Republika} GustikSarapatka [0:2] Steler {#Česká Republika} rep download (APM fight: 51:90)

RND (OC) vs UD, mapa SV. UD dělá vouky, Steler fast tech s FS a late kasárnu. Gustik hraje bez shopu, takže všecky creepy tankuje DK. Steler s pár gruntama creepne fontánu, dělá SH, s tím creepuje jinde, Gustik okamžitě techuje trojku a míří na wyrmy. Nacreepuje DK na lvl 3, Steler FS na lvl 3 a SH 2 a jde pushovat s pár gruntama, riderema, katasem a nějakýma peonama. Tento push víceméně zajistí, že wyrmové nebudou, resp. že se jde na druhou mapu.

RND (UD) vs OC, mapa EI. Ork (tentokrát Gustik) jede nějakou klasiku s blejdem a gruntama, Steler ghuly na creep, ze kterých přejde na pavouky. Gustik creepuje dvojku a útočí na UD, který nacreepoval trojku a s několika ghuly a pavouky se táhne mapou. Steler se vrací na obranu a zabíjí grunta. Steler pak docreepuje až do lvl 4, bere Liche, nějaký mercenaries a svoji skupinku pavouků na útok. Gustik chce zkusit stejnej push, jako předtím Steler v minulé hře, ovšem když se obě armády potkají, jeho 4 grunti, blademaster a katapult nesvedou zhola nic. Plán b jsou nenápadné věže před UD základnou. Steler ničí orkovi bázi a čeká, až mu vyjede z jatek katapult, kterým zničí ony věže. Určitě je zajímavý moment, kdy ork přijde kuriósním způsobem o BMko v bázi UD. Pak je to gg

{#Česká Republika} N3gr [1:2] Wormie {#Česká Republika} rep download (APM fight: 286:183)

OC vs UD. mapa SV. Negr hraje pavouky, Tadoch klasiku s BMkem. Oba creepujou lvl 2 a Negr vyráží na nory. Nezničí sice nic, ale hodně zdrží orka, od toho co by měl dělat na začátku t2 a skoro úplně ho s techem dožene. Potom oba docreepujou lvl 3 a Negr znovu vyráží na nory, jednu sundá a ihned se začíná věnovat armádě, která si přišla bránit město. Tadoch dostane velkou sadu, protože celý fight focusuje Liche s frostarmorem, kterého pořád léčí DK coilem. Negr už potom jenom přinese pár dalších pavouků a z formality DR, ukončuje.

OC vs UD, mapa TR - spawn naproti sobě v pravé části mapy. Negr hraje to samé co minule, Tadoch zkouší štěstí s fast techem s late kasárnou. Harashuje nemrtvého na creepu, krade slipperku, nutí DK k portu a o chvíli později ho v napínavém souboji zabije (zbude mu cca 5 HP). Pro samé micro ale Tadoch zapomněl stavět nory, takže jen creepuje s pár grunty a BM/SH, zatímco Negr kempí základnu s pavoukama. Tadoch si pravděpodobně, na rozdíl od Negra, myslí, že t2 je málo a dává si další tech, zatímco Negr s oživeným DK konečně začíná zase něco dělat. Tadoch získává wardu u shopu mezi oběma hráčema, která je IMO důležitá, a tak vidí, že Negr jde pushovat s dk 2 a frost armorem. Nastává velmi vyrovnaná bitva, kde se velmi rychle ukáže, že BM s orbem > frostarmor. Negr se sice dokáže ještě chvíli udržet díky vyššího levelu (DK3), ale pak je zahnán zpátky k černé citadele. Kupuje orb, bere si abosku a dva přeživší pavoučky a jde creepovat. Samozřejmě, že ho Tadoch jackne a určí rozdíl v foodu o 10. Negr má alespoň DK4, ale ten je mu mrtvej k ničemu. Po tomhle aktu jde Tadoch stavět expand vedle UD základny a vycreepuje velký červený spot za obchodem, kde mu vypadne fajfka a od tama útočí na nemrtvého, který sice srovnal rozdíl v food, ale už má podlevlované hrdiny (4/2 vs 4/4). Tadoch oproti tomu přidal do mixu jednotek bersekery a SW s dispellem proti armoru. Zbytek hry je zoufalá obrana UD báze proti útoku orka. Poslední minuta vypráví o závěrečném all-in útoku UD na orka. Co si osobně myslíte, jak že ho ten lvl 5 BM vyřešil? : ) IMHO zatím nejvyrovnanější hra, co jsem viděl. 1:1

OC vs UD, mapa TM. Spawn - Negr v levo dole, Tadoch v pravo dole. Tadoch znovu vsází na, už jednou úspěšný, fast tech s BM a Negr taktéž spoléhá na, již jednou úspěšné, pavouky. Tadoch zabije v harrashi zelený creep, takže Negr musí jít přímo do oranžového, a samozřejmě, že se někde blízko nachází BM na výžer a pár seků do DK. Negr potom (jako v minulé hře) vede tentokrát úspěšný soboj proti BM, když ho zabije a je to DK kdo má cca 20hp. Tadoch vykupuje z taverny a běží přímo tak, kde je zřejmé že Negr bude creepovat. Vzhledem k tomu, že má DK 100 hp, tak se stahuje zpátky, stejně i ork, který čeká na SH a ridery. Negr creepuje do trojky, ale chybí mu do ní pár exp. V tom vidí creepovat Tadocha a skusí ho jacknout. Bohužel pro něj tak úžasně, že přijde o DK, 3 vouky a port. Negr se pak ještě pokusí vzpamatovat a něco málo pocreepovat, ale tentokrát ho jackne Tadoch, a zabije vše, co by nějak stálo za zmínku. Krom obou hrdinů je to třeba i oltář a shop. Negr GGuje

{#Česká Republika} Matros [0:2] HumaOrcs {#Česká Republika} rep download (APM fight: 146:140)

OC vs NE, mapa EI. Oba jedou klasiku (DH+aow creep, BM s gruntem na harrash). Orkův harrash je velmi úspěšný, zabije archerku a zabije trolla, zamezí Matrosovi stavět moonwelly a zabije mu několik bludiček. Zbytek je takové pobíhání za DH ve snaze zabít ho, protože to je to jediné, co má Matroš ještě naživu. Pak ho to přestane bavit a leavuje. Druhá hra neproběhla, protože to Matroš vzdává.

{#Česká Republika} Foxinka [2:0] RM {#Česká Republika} rep download (APM fight: 192:43)

OC vs OC, mapa EI. RM staví postupně normální bázi s BM, Foxinka (hiphop) fast tech s FS. Foxinka harrashuje, a z toho harrashe už se ani nevrátí, protože je to vítězný tah, i když mu napomoc přijde pár hh, FL a nějaký ty věžky. Tahle hra by šla taky okomentovat jedním slovem, a to je "RAPE". Zajímavý chat.

OC vs HU, mapa EI. RM si hraje svou klasiku, tentokrát s FS, Foxi utíká na něco jako militia tower rush, který sice nezafunguje, ale to je mu celkem jedno. Dodělává si město, bere Blooda a s pár footy zničí celou základnu sám.


4. Divize

{#Česká Republika} Sign [2:0] Anal-Rape {#Česká Republika} rep download (APM fight: 225:162)

Game 1 - Turtle Rock. Sign začíná klasickým DK + fiends buildem, zatímco Angelius volí Liche a ghouly - což se v techování nějak významně neprojevilo, Anal-Rape techoval sice o něco dříve, což je logické u jeho buildu. V této hře se převážně creepuje - tzn. creep do levelu 3, pak dvakrát Anal-Rape oťukne lichem Signovu těžbu a opět se přechází ke creepování spotů. Angelius Postaví expand, který Sign po chvíli nascoutuje. Příchází bitva u Angelova expandu, kde Sign díky frost armoru a lepším hrdninům Angela odráží a připravuje ho o jeho expand. Za nedlouho pomocí hrdinů fiendů a frostwyrma Sign vyhrává v první hře.

Game 2 - Terenas Stand. Sign opět DK + fiends standartní build, Angelius naopak volí late fiendy a harashuje s DK, povede se mu i nějaký ten creepsteal. Na řadu přichází creepování.Sign vycreepoval lepší respektive těžší spoty, což mu zajistilo lepší itemy pro jeho hrdiny. Anal-Rape sice díky rychlejšímu techu s late fiendy má dřív orb u liche, nicméně ani tahle výhoda nepřinesla žádné ovoce a Sign díky micru s fiendy tento malý push v pohodě odráží navíc kupuje také orb pro svého Liche a podaří se mu zabít pár Angelových fiendů. Následně přechází do pushe po cestě koupí DR a nutí Angeliuse použít TP. Poté zničí Angelův shop, stahuje se a vydává se creepovat, avšak dostat svoje hrdiny na vyšší level se mu nedaří a poté přichází o 2 fiendy a je nucen použít TP. Příchází závěrečný souboj, kde Sign zabije protivníkovu DR a díky slušnému fiend micru a coil timingu vítězí i v druhé hře.

{#Česká Republika} FireTight [2:0] MayKill {#Česká Republika} rep download (APM fight: 124:56)

OC vs OC, mapa SV. Oba hrajou tak nějak klasiku, Fire s BM, Maykl s FS. Fs umírá v třetí minutě, když se rozhodne jít na férovku vs BM. Fire si krom fs podá i nějakýho peona a grunti mu creepujou zelený spoty, takže má brzo lvl 2. Hra běží v rychlém tempu, už za minutku FS umírá znovu, společně s 5ti na jedné a dvěma gruntama na druhé straně. Když umírá FS potřetí, hra končí a Maykl už na druhou hru ani nepřišel.

{#Česká Republika} Peterson [0:2] Glasses {#Česká Republika} rep download (APM fight: 197:143)

První hra na TS má tradiční začátky MU Elf vs Undead. Peter si creepuje spodní spot stromem a Glasses rozjíždí DK s voukama. O chvíli později oba hráči mají level 3 a Peter zkouší hrát agresivní útok přímo na nemrtvou základnu. To už je ve hře i panda na straně elfské a máme tu první střet, kde je DH donuceno surroundem odportovat. Oba hráči pak pokračují creepem a preferují opatrnost každého kroku. Elf se pak dostává znova do útoku, zakrývá tak stavbu expanze. Vše se zase otočí k nudnému creepu a oba hráči si konkurují 3+3 levely. Elf disponuje především archerkama a dyradama, což není v late game to zlaté ořechové. Undead se v tu samou chvíli dostává do stádia 3.tieru, kdy má nejvíc navrch. Pár abominationů s fiendama se pustí do hl. elfské báze, která je okamžitým útočištěm elfa v obraně. Dostáváme se tak k prvnímu většímu fightu, kde Peter vymění celou svojí ranged armádu za 2 hnusy. Undead přichází o Liche, ale i tak má celou situaci pod kontrolou a když nalezne elfskou expandu, hend se do ní pustí. Po asi 4 minutách intenzivního bránění nakonec elf nemrtvé zahání mimo domovskou oblast a oba hráči se dostávají na defenzivní frontu undeada. Opět dryady vs fiendům s abomy. Můžeme vidět i nějaké to micro a elf dokonce koupil i dust :). Peter ale prohrává další bitvu a na 11 hp portuje. Mass dryad se pokusí pozastavit ud expanzi, ale tento krok stál Petera hl. hrdinu, když mu jej undead focusnul. V 21.minutě oba hráči svádí závěrečný boj, kde má od pohledu přesilu undead. Mass vylepšených pavoučků zahání srnky za stromy, do kterých se po chvíli pustí hnusy. V krátké odezvě už vybíhá z oltáře chuck a podává mu odpověď. Oba hráči vymění pětkové hl. hrdiny a svádí další boj.. dokud nedoběhne z taverny renovovaný DK. Peterovi prsty napsali dži dži.

V druhé hře na EI vystřídá Glasses undeady za orky. Všechno se odvíjí celkem obvyklým způsobem, dokud ork nepostavil dvě kemp věže. Mezitím už má v bázi harasující DH. BMko ho nakrájí i bez many a donutí ho utéct. Peter mu na věže odpovídá dolní expandou, kterou mu hned Glasses objeví. Oh my vava god, jaký ty jsi nomanner, že jdeš na elfa batridery v kempu.. (pozn. e1f). Peter se snaží v rychlosti vycreepovat nejsilnější sloty, tedy alespoň do doby, dky nevyskočilo BM a neuseklo dháčku hlavu. Mezitím co zaměstnává s vým harasem BM pozornost Petera, dostává se do pohybu větší komando batriderů. Peter takticky zvolil druhého beastmastera a kněmu do linie staví hejno vylepšených srnek. To mu ovšem nepomohlo v 10 sekundách, které stačili na dobytí elfské expandy. O chvíli později přichází Peter i o druhý hlavní zdroj peněz. Beznadějně se tak pokouší stádem srnek dobýt opevněné věže orcské základny. Jak myslíte, že to dopadlo. Nomanner mu mezitím odjebal všechny budovy. "Kempení je pro lamy"