Přejít k hlavnímu obsahu

DH: Dnes se hrají první zápasy

25. 11. 2010 | 11:32 Counter Strike 1.6
Už dnes začíná jeden z posledních velkých turnajů letošního roku. DreamHack Winter od dnešního podvečera bude hostit jeden z největších evropských turnajů ve hře CS 1.6, Vyhrají favorité z Natus Vincere nebo domácí fnatic?Je pětadvacátého listopadu a už dnes v podvečer začne jedna z největších a posledních letošních akcí, DreamHack Winter 2010. Přední světové týmy se opět po roce sjedou do Jönköpingu, kde už připravená DreamHack Arena očekává příjezd těch nejlepších hráčů planety.
Výchozí obrázek

Už dnes začíná jeden z posledních velkých turnajů letošního roku. DreamHack Winter od dnešního podvečera bude hostit jeden z největších evropských turnajů ve hře CS 1.6, Vyhrají favorité z Natus Vincere nebo domácí fnatic?

Je pětadvacátého listopadu a už dnes v podvečer začne jedna z největších a posledních letošních akcí, DreamHack Winter 2010. Přední světové týmy se opět po roce sjedou do Jönköpingu, kde už připravená DreamHack Arena očekává příjezd těch nejlepších hráčů planety.

Domácí fnatic, SK Gaming, RAGE a Lions budou čelit náporu takových týmů jako Made in Brazil, Natus Vincere nebo Mortal Team Work se budou prát o švédský titul nejlepšího týmu DreamHack Winter. Letní vítězové, dánští mTw si jedou na turnaj s jediným cílem, potvrdit své vítězství z léta a stát se prvním týmem, který vyhrál oba DreamHack turnaje v jednom roce. Titul z loňského roku obhajují částečně RAGE Gaming a Lions, kteří zde v loňském roce vyhráli ještě v barvách Meet Your Makers.

Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
{#Finsko} munkka{#Dánsko} Full Gaming{#Španělsko} x6tence{#Ukrajina} Na´Vi
{#Dánsko} mTw{#Francie} FACE2FACE{#Dánsko} puta{#Belgie} Antwerp Aces
{#World} BYOC{#World} BYOC {#Norsko} Alchemists
    
Skupina ESkupina FSkupina GSkupina H
{#Švédsko} fnatic{#Švédsko} Lions{#Polsko} Frag eXecutors{#Švédsko} SK Gaming
{#Brazílie} MiBr{#Švédsko} RAGE{#Francie} Millenium{#Turecko} Hardware A.
{#Norsko} .no{#Dánsko} Cop. Wolves{#World} BYOC{#World} BYOC

Po celý turnaj vás budeme provázet plnohodnotnou reportáží, můžete se tedy těšit jak na sázky, tak i na žhavé informace přímo z místa konání. Komu fandíte vy?