Přejít k hlavnímu obsahu

Cracked Gamers vítají novou sekci

29. 11. 2010 | 01:17 Counter Strike 1.6
Jsou to teprve necelé tři týdny, co se organizaci Cracked Gamers rozpadla přední slovenská sekce vedená Lukášem "letko" Šimonem. Manažeři klanu se rozhlíželi, komu by dali šanci a vypadá to, že našli tu správnou sekci.V polovině hrací sezóny se na  scéně rozpadly hned dva silné klany. Jak Verya, tak ROCKETS patřili už delší dobu ke špičce české scény, bohužel se projevily menší neshody a oba týmy se rozhodly svou dosavadní činnost ukončit.
Výchozí obrázek

Jsou to teprve necelé tři týdny, co se organizaci Cracked Gamers rozpadla přední slovenská sekce vedená Lukášem "letko" Šimonem. Manažeři klanu se rozhlíželi, komu by dali šanci a vypadá to, že našli tu správnou sekci.

V polovině hrací sezóny se na  scéně rozpadly hned dva silné klany. Jak Verya, tak ROCKETS patřili už delší dobu ke špičce české scény, bohužel se projevily menší neshody a oba týmy se rozhodly svou dosavadní činnost ukončit.

Pod vedením Davida "berry" Mesteka se ovšem utvořila nová silná pětka, která by v blízké budoucnosti mohla hrát nejvyšší CS 1.6 ligu na naší scéně. Spojením bývalých hráčů FROZENRIDERS a přijmutím talentovaného hráče vzniká sestava, která bude od dnešního dne reprezentovat právě Cracked Gamers.


berry hrající naposledy za ROCKETS

Novým přírustkem do výše zmíněné organizace je bratrská dvojice Michael "aOBEK" Šeda a Radek "raf" Šeda, kteří spolu hrají už od dob FROZENRIDERS a naposledy spolu hráli za organizaci Verya. K nim se připojí jejich bývalý spoluhráč Kamil "zERG" Hanák, kterého jeho bývalí spoluhráči opustili před začátkem prázdnin. Čtvrtým pilířem je nejnovější posila a největší otazník týmu, Milan "Striker" Švejda, který v minulosti oblékal barvy RisenTalent a naposledy válčil ve třetí GIGABYTE lize za ThePisek. Sestavu doplňuje již zmíněný David "berry" Mestek, kterého jsme mohli naposledy mohli vidět v eXtatus a ROCKETS.

Nový kapitán Cracked Gamers se k přestupu vyjádřil následovně, "Po rozpadu mnoha týmů jsem se rozhodl pro založení nové sestavy, nejprve jsem oslovil Michala, zda-li nechce pokračovat s námi u týmu ROCKETS společně s jedním nejmenovaným hráčem, nakonec nám plány nevyšly tak jak bychom si představovali." Dodal, že "Poslední měsíc jsme zkoušeli sestavit kvalitní tým. Cíle máme nejvyšší a to jest špička české scény a snaha prosadit se v Evropě."

Sestava Cracked Gamers

{#Česká Republika} David "berry" Mestek
{#Česká Republika} Michal "aOBEK" Šeda
{#Česká Republika} Radek "raf" Šeda
{#Česká Republika} Milan "Striker" Švejda
{#Česká Republika} Kamil "zERG" Hanák

Štítky: cracked gamers