Přejít k hlavnímu obsahu

Sestava fnatic kompletní, pita odchází z RAGE

10. 12. 2010 | 01:10 Counter Strike 1.6
Švédská sestava fnatic je opět kompletní. Po totálním rozpadu nejlepší sekce ze skandinávského poloostrova, se k týmu, který povede Patrik "cArn" Sattermön, připojuje jako poslední, mladý talent Faruk "pita" Pita.Bouřlivé švédské moře pomalu utichá, ale nadále si vybírá na obětech. Poslední velkou ztrátu prozatím utrpěli RAGE Gaming, kteří se do budoucna budou muset obejít bez svého kapitána, bosenského reprezentanta Faruk "pita" Pity. Ten se od dnešního dne stává součástí fnatic, kteří dali dohromady zkušenosti a mladickou dravost.
Výchozí obrázek

Švédská sestava fnatic je opět kompletní. Po totálním rozpadu nejlepší sekce ze skandinávského poloostrova, se k týmu, který povede Patrik "cArn" Sattermön, připojuje jako poslední, mladý talent Faruk "pita" Pita.

Bouřlivé švédské moře pomalu utichá, ale nadále si vybírá na obětech. Poslední velkou ztrátu prozatím utrpěli RAGE Gaming, kteří se do budoucna budou muset obejít bez svého kapitána, bosenského reprezentanta Faruk "pita" Pity. Ten se od dnešního dne stává součástí fnatic, kteří dali dohromady zkušenosti a mladickou dravost.


pita na DreamHack Winter s MYM (foto: hltv.org)

Farukovo první velké herní období začalo u Begrip Gaming, ve kterých dokázal společně se svými spoluhráči (Marcus "Delpan" Larsson byl jedním z nich) porazit tápající SK Gaming ve finále Inferno Online League. Jejich přestup do Meet Your Makers pak zpečetilo druhé místo na Intel Extreme Masters 4 v Dubaji, kde mladí hráči skončili právě za fnatic.

"Dnes konečně mohu oznámit našeho pátého hráče pro nadcházející rok, je jím Faruk "pita" Pita, který k nám přechází z RAGE Gaming a už v minulosti úspěšně hrával s Marcusem," prozradil Patrik domácímu portálu. Faruk na straně druhé přestup do fnatic okomentoval následovně, "Dnešek je velkým dnem. Kdo by kdy byl řekl, že já budu hrát po boku cArna a dsn. Připadám si stále jako ve snu...Udělám vše co je v mých silách, abych pomohl fnatic zůstat na špici a společně dominovali v roce 2011."

Sestava fnatic

{#Švédsko} Patrik "cArn" Sattermön
{#Švédsko} Harley "dsn" Orwall
{#Bosna a Hercegovina} Faruk "pita" Pita
{#Švédsko} Richard "Xizt" Landstrom
{#Švédsko} Marcus "Delpan" Larsson

Zdroj: fnatic
Štítky: fnatic