Přejít k hlavnímu obsahu

IEM V: Kyjev zná seznam účastníků

11. 12. 2010 | 19:15 Counter Strike 1.6
V průběhu týdne se odehrály poslední online zápasy evropského Intel Extreme Masters šampionátu. Koho uvidíme na LAN finále, které se příští rok v lednu koná v Kyjevě?Už před posledním kolem jsme znali šest vítězů šesti herních skupin. Týmy jako fnatic, SK Gaming nebo Natus Vincere si cestu na závěrečný turnaj proklestily díky vítězství ve skupině. Avšak týmy, kteér skončily na druhých a třetích místech, měli poslední šanci prokázat své kvality a dostat se mezi nejlepších dvanáct evropských celků.
Výchozí obrázek

V průběhu týdne se odehrály poslední online zápasy evropského Intel Extreme Masters šampionátu. Koho uvidíme na LAN finále, které se příští rok v lednu koná v Kyjevě?

Už před posledním kolem jsme znali šest vítězů šesti herních skupin. Týmy jako fnatic, SK Gaming nebo Natus Vincere si cestu na závěrečný turnaj proklestily díky vítězství ve skupině. Avšak týmy, kteér skončily na druhých a třetích místech, měli poslední šanci prokázat své kvality a dostat se mezi nejlepších dvanáct evropských celků.

Úplně první, kdo se do Kyjeva skrz kvalifikační zápas dostal, byla německá organizace mousesports, která ještě s duem kapio-gob b porazila finské Soltec (ex-PlayZone.fi). Především díky dánské superstár Finnu "karrigan" Andersenovi si hráči na začátku roku zahrají o titul nejlepšího evropského týmu.

V rusko-severském souboji si nejdříve pak poradili Meet Your Makers s Power Gaming, načež Full Gaming seslali k zemi forZe a Copenhagen Wolves porazili legendární Iron Will. Velkými favority na postup byli i švédští RAGE Gaming, v zápase proti Electronic Sahara ale neuspěli a kyjevští organizátoři si do svého seznamu jídel mohou připsat žabí stehýnka. Poslední tým, který si zajistil postup, byli němečtí Team Alternate, kteří si poradili s norskou pýchou Team .no.

Kvalifikované týmy na LAN finále

{#Švédsko} SK Gaming{#Švédsko} fnatic{#Ukrajina} Natus Vincere
{#Německo} mousesports{#Ruská federace} Meet Your Makers{#Německo} Team Alternate
{#Francie} Electronic Sahara{#Polsko} Frag eXecutors{#Dánsko} Full Gaming
{#Švédsko} Lions{#Dánsko} mTw{#Dánsko} Copenhagen Wolves

Finálový turnaj se hraje 20. - 23. ledna v kyjevské CyberSport Arena, týmy zde budou hrát o celkovou sumu ve výši padesáti tisíc dolarů.