Přejít k hlavnímu obsahu

Lokomotywa přechází k SEFARA

11. 12. 2010 | 22:55 Counter Strike 1.6
Sestava brněnského týmu Lokomotywa opět zvedá kotvy a razí si to k jinému "zaměstnavatelovi". SEFARA přebírá DOG Soldiers jednu z nejdéle pospolu držících sestav u nás.Lokomotywa Brno si toho v poslední době užila opravdu hodně. Po obměně hráče, k týmu se přidal Richard "Royik" Preisinger, a nečekaných zvratech na Mezihernovém turnaji, vypadnutí z turnaje už v základní fázi, to s týmem vypadalo opravdu špatně. Brněnští hráči se ale nevzdávali naděje a po čase se na ně sneslo štěstí.
Výchozí obrázek

Sestava brněnského týmu Lokomotywa opět zvedá kotvy a razí si to k jinému "zaměstnavatelovi". SEFARA přebírá DOG Soldiers jednu z nejdéle pospolu držících sestav u nás.

Lokomotywa Brno si toho v poslední době užila opravdu hodně. Po obměně hráče, k týmu se přidal Richard "Royik" Preisinger, a nečekaných zvratech na Mezihernovém turnaji, vypadnutí z turnaje už v základní fázi, to s týmem vypadalo opravdu špatně. Brněnští hráči se ale nevzdávali naděje a po čase se na ně sneslo štěstí.

POPISEK OBRAZKU
Lokomotywa Brno

Po dlouhé době u Suicide, kteří v průběhu prázdnin nečekaně ukončili veškerou aktivitu, se tým okolo Pavla "paja" Řehořka ocitl na "dlažbě". Tým se nějakou dobu potácel po scéně bez zázemí a vystupoval nadále pod tagem Lokomotywa Brno. Patero hráčů pak dostalo šanci reprezentovat znovuzrozené DOG Soldiers, u kterých ale vydrželi jen kratičkou chvíli.

Hráči přechází k organizaci SEFARA, neboť jim nabídla lepší podmínky, které jsou, jak se zdá, pro tým nejvíc důležité. "Tak z důvodu finanční krize v týmu jsme se rozhodli opustit DOGs, je nám to velice líto, ale od konkurence přišla nabídka na propláceni MH, která nám teď vytrhne trn z paty. Za celý náš tým se omlouvám DOGs a přeju jim nějakou skvělou sekci. Chovali se k nám velmi dobře a přístup byl otevřený a výborný. GL&HF a ještě jednou se omlouváme," řekl kapitán sekce, Pavel "paja" Řehořek, pro stránky DOG Soldiers.

Sestava SEFARA

{#Česká Republika} Pavel "paja" Řehořek
{#Česká Republika} Jakub "vief" Kutý
{#Česká Republika} Lukáš "winn" Wünsch
{#Česká Republika} Richard "Royik" Preisinger
{#Česká Republika} Viktor "GEDDEON" Jindra

Zdroj: Sefara