Přejít k hlavnímu obsahu

DOG Soldiers a napotřetí všeho dobrého?

14. 12. 2010 | 02:01 Counter Strike 1.6
Už třetí sestava míří k organizaci DOG Soldiers, na kterou se v posledních týdnech lepí opravdu velká smůla. Nyní se ale snad blýská na lepší časy, k českému multigamingu se připojuje bývalá sestava Virtual World.
Výchozí obrázek

Už třetí sestava míří k organizaci DOG Soldiers, na kterou se v posledních týdnech lepí opravdu velká smůla. Nyní se ale snad blýská na lepší časy, k českému multigamingu se připojuje bývalá sestava Virtual World.

První pětice hráčů, která se k DOG Soldiers připojila, byla slovenská sekce nyní známá jako PCCKO.sk. Slovenští hráči po čase ale přijali nabídku počítačového obchodu, který jim nabídl plnohodnotnou podporu. Druhá sestava, která se k DOG připojila, byla brněnská Lokomotywa, ta ale zůstala u organizace ještě méně času, než mohl kdokoliv předpovídat. Po pár dnech se Lokomotywa rozhodla přestěhovat do multigamingu SEFARA a DOG Soldiers se opět ocitli bez kvalitních reprezentantů.

Nová sestava se ale vyznačuje nejen svou kvalitou ( třetí místo ve 3A GIGABYTE lize ). Trio NemiK-emba-tiber spolu hraje už přes dva roky a společně se svými dvěma spoluhráči si získávají na publicitě a oblíbenosti v komunitě. "Nejdříve bych chtěl poděkovat organizaci virtual-World za vše co pro nás udělali, nebylo toho málo. Byl zde fajn kolektiv LorD, Tux, bohužel po čtvrteční zprávě od Lorda jsem byl nucen se zamyslet nad tím co je pro vW dobré," přiznal Ondřej "NemiK" Němec. Jeden z majitelů DOG Soldiers, Lukáš "Ziki" Žikovský k přestupu dodal, "Po nedávném odchodu našich bývalých dvou sekcí jsme začali hledat náhradu. Jako nejlepší náhradu jsme vybrali sekci vedenou Nemíkem. Doufám, že tato sekce u nás nějakou dobu vydrží a neodejde po dvou týdnech. Přeju vám hodně štěstí v turnajích a jsem přesvědčen, že budete dobře reprezentovat náš tým."

Sestava DOG Soldiers

{#Česká Republika} Ondřej "NemiK" Němec
{#Česká Republika} Jakub "emba" Vaculík
{#Česká Republika} Patrik "jesusak" Vaněk
{#Česká Republika} Michal "MisuL" Ondrášík
{#Česká Republika} Jan "tiber" Vaculík

Zdroj: DOGSoldiers
Štítky: dog soldiers